Ekonomi Hilton Bodrum’a geliyor

Hilton Bodrum’a geliyor

19.07.2018 - 01:30 | Son Güncellenme:

Hilton, Türkiye’deki ilk Curio Collection resort otelini açmak üzere Besa Grup ile anlaştı. Toplam 85 odalı, 180 yataklı otel, Bodrum Küçükbük’te bulunan, Besa Grup’a ait The BO Viera yatırımının bir parçası olacak.

Hilton Bodrum’a geliyor

Curio Collection by Hilton, Amerika ve Avrupa başta olmak üzere dünyanın en seçkin 18 destinasyonunda, her biri özenle tasarlanmış 67 otelin yer aldığı özel bir otel zinciri olarak biliniyor.

Haberin Devamı

The BO Viera projesi, villa ve rezidanslardan oluşan 330 yaşam ünitesi ile özel plaj, spor merkezi, spa ve diğer tesislerden yararlanma olanağı sunuyor. Otelin 2021 yılında ilk misafirlerini ağırlaması bekleniyor.

‘Değer katacak’

İstanbul’da düzenlenen imza töreninde Besa Grup Yönetim Kurulu Başkanı Salih Bezci, Besa Grup Yönetim Kurulu Üyesi Efe Bezci, Hilton MENA (Orta Doğu, Kuzey Afrika ve Türkiye) İş Geliştirme Başkan Yardımcısı Carlos Khneisser, Hilton Türkiye İş Geliştirme Direktörü Nida Sözügeçer, Hilton Orta Doğu, Kuzey Afrika ve Türkiye Başkanı Rudi Jagersbacher ve Besa Grup Turizm Koordinatörü Yunus Gürkan katıldı.

Carlos Khneisser, imza töreninde, “Türkiye’nin St. Tropez’i diye anılan Bodrum’da farklı bir konaklama deneyimi tasarlamayı ve geliştirmeyi taahhüt eden yatırımcıyla birlikte çalışıyor, misafirlerin sürekli gelişen bu gözde destinasyonda en iyi deneyimi yaşamasını amaçlıyoruz” dedi.

Haberin Devamı

Salih Bezci de, “Türkiye’deki ilk Curio Collection Oteli’nin açılışı bizim için çok heyecan verici bir dönüm noktası. Bodrum’un değerine değer katacak ‘The BO Vue’, gerçek bir unutulmaz konaklama deneyimi arayan meraklı gezginlerin Bodrum’daki vazgeçilmez adresi olacak” diye konuştu.

İki otel daha inşa edilecek

Efe Bezci de, “The BO Vue otelimiz ile Curio Collection by Hilton’un, sahip olduğu elit konseptle gerek Bodrum’a gerek turizm sektörümüze çok değerli katkılarda bulunacağına inanıyorum” diye konuştu.

Bodrum’daki yeni yatırım, 100’den fazla tesise sahip Curio markasının küresel portföyüne eklenecek. Markanın yatırım planlarında İstanbul’daki Rumeli Han ve Armand olmak üzere iki tesis daha yer alıyor