Hipnoz'la İngilizce Öğrenmek

“Şimdi üçe kadar sayacağım ve uyanacaksın, uyandığında artık ingilizceyi sular seller gibi konuşacaksın.”

Eminim böyle bir seans hepimizin ortak hayali olurdu. Öğrenmek hem de çaba harcamadan öğrenmek geçmişten beri her insanın hayallerini süslüyor. Peki bu mümkün olabilir mi ? Hiç çaba harcamadan sadece hipnozla mucizevi öğrenme gerçekten varolabilir mi ?

Önce Hipnoz ne demek isterseniz onu bir açıklayalım. Hipnoz kabaca uyku ile uyanıklık arası bir bilinç hali. Kişideki bilincin açık olduğu zamanki dirençlerin ortadan kaldırıldığı, her komuta ve her isteme istenilen cevapların alınabildiği bir bilinç durumu. Yani bilinçaltınızın en verimli olarak işlenebildiği bir bilinç durumu. Hipnoz sayesinde bilinçaltınıza yükleyeceğiniz komutlar sayesinde birçok derdinize çözüm bulabilir Ya da öğrenme zorluğu çekiyorsanız bu sorununuza çözüm yaratabilirsiniz. Hipnoz aslında bu nedenle iyi birde öğrenme aracı.

Haberin Devamı

Gelelim bizim konumuza , Hipnozla ingilize öğrenmek ya da öğrendiklerimizi pekiştirerek hızlandırmak mümkün. Bunun yöntemi kısaca şöyle ; bilinç altına saniyede 10 üzeri 9 bitlik uyaran giriyor, Hipnozcuda bu uyaranların büyük kısmını devre dışı bırakarak beynin belli bir bölgesi bu yoğun uyaranlardan arındırıyor ve daha yüksek bir performansla öğrenmeye hazır hale getiriyor. Hepsi bu. Kolay gibi gözükse de sadece uzman kişilerin elinde değerli bir yöntem olabilecek bu sistem işin ehli olmayan kişilerin elinde ise hiçbir anlam ifade etmiyor.

Bu sayede ingilizce öğrenmek son derece kolaylaşıyor çünkü bu değerli bilgiler kişinin bilinçaltına işleniyor. Bilinçaltı da aldığı her bilgiyi muhakkak sakladığı için kişi ihtiyacı olduğu anda istediği şeyi hatırlayıp kullanıyor. Bu sayede hem öğrenme zamanı kısalıyor hem de hızlanıyor. Normal şartlarda aylarca sürebilecek bu işlem bu sayede 10 – 15 gün gibi kısa zaman dilimlerine indirgenebiliyor. Burda da sihirli kelime bilinçaltı. Hayatımızı kontrol eden bu kavram aslında iyi organize ediliebilirse birkça sihirli dokunuşla daha da mucizevi hale getirebilir. Yapmamız gereken sadece bu sihirli sistemin yapısını ve kullanımını öğrenmek. Yaratıcı bize böyle bir mucize sunmuşken onun nimetlerinden faydalanmamak sanırım ahmaklık olur.

Haberin Devamı

“abi Rusların bir aleti varmış takıyormuşsun kulaklığı, yatıyormuşsun ertesi sabah hooop adam şakır şakır ingilizce konuşuyor.” gibi geyikler ya da buna benzer birçok şehir efsanesi çoğumuzun kulağına gelmiştir. Ne dersiniz ? kimbilir belkide buda gerçek olacak ve şimdilik 10-15 gün gibi bir zamana indirilmiş olan Hipnozla ingilizce Ya da diğer yabancı dil öğrenimi çok yakın zamanda birkaç saate kadar düşürülebilecek..

Neden olmasın.. yaşayalım ve görelim..