Gündem Hız delisi, ortalığı cehenneme çevirdi

Hız delisi, ortalığı cehenneme çevirdi

23.05.2015 - 02:30 | Son Güncellenme:

Maslak’ta, lüks bir otomobilin çarptığı 2 araçtan biri aydınlatma direğine savrulurken, diğeri takla attı.

Hız delisi, ortalığı cehenneme çevirdi

Kazada 2 otomobilde bulunan 5 üniversite öğrencisi yaralandı. Lüks otomobil sürücüsü ise kazadan sonra durmayarak olay yerinden kaçtı.
Kaza, önceki gece saat 20.00 sıralarında Maslak Büyükdere Caddesi’ndeki Harp Akademileri Komutanlığı önünde meydana geldi. İddiaya göre, Seyrantepe’den Sarıyer yönüne hızla giden lüks bir otomobil, önce 34 ZM 6087 plakalı araca, daha sonra da 34 UM 3612 plakalı otomobile çarptı. Araçlardan biri yolun kenarındaki aydınlatma direğine çarparken, diğer otomobil takla atarak yola savruldu. Elektrik direğine çarpan otomobilin içindeki 4 kişiden Metin Şahin ile Erkan Tüfekçi vatandaşlar tarafından çıkarıldı. Gürkan İpek ile Emir Koçak ise araç içinde sıkıştı.
Yakalayamadılar
Vatandaşların ihbarıyla olay yerine sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Otomobilde sıkışan 2 kişi, yarım saatlik çalışma sonucu, aracın tavanı kesilerek çıkarıldı. Yaralılar olay yerine gelen ambulanslarla çevredeki hastanelere kaldırıldı.
Takla atan otomobilin sürücüsü Cahit Önder ise diğer sürücülerin yardımıyla otomobilden çıkarılarak hastaneye kaldırıldı.
Kaza yapan iki otomobildeki 5 kişinin de üniversite öğrencisi olduğu öğrenilirken, kazaya neden olan lüks otomobil sürücüsü ise olay yerinde durmayarak kaçtı.