Aksesuar Hooop the Bag gizemli bir hikayeye davet ediyor

Hooop the Bag gizemli bir hikayeye davet ediyor

16.01.2018 - 13:49 | Son Güncellenme:

Tasarımcı Gizem Yücelen'in Milano Nuova Accademia di Bella Arti'de (NABA) moda tasarım yüksek lisansına devam ederken temellerini attığı Hooop the Bag el yapımı çanta koleksiyonu doğanın zarafetini çantaya taşıyor.

Hooop the Bag gizemli bir hikayeye davet ediyor

Tasarımcı Gizem Yücelen, Milano Nuova Accademia di Bella Arti'de (NABA) moda tasarım yüksek lisansına devam ederken, 2012 yılında çanta markası Hooop The Bag'in temellerini attı. Genç tasarımcı Türkiye'ye döndükten sonra dünyanın ilk kasnaktan yapılan çantalarının marka tescilini ve ürün patentini aldı ve çantaların eşsiz formunu Türk moda severlerle buluşturdu.

Haberin Devamı

Hooop The Bag çantaların en büyük özelliği, geleneksel kasnak malzemesinden yola çıkılarak, daha önce hiç denenmemiş çanta formlarını kullanıcıya sunması ve her birinin tamamen el yapımı olması... İlhamını büyükannelerimizin mirasından alan marka, geleneksel dokuları günümüz ruhuyla modern yorumluyor ve kullanım rahatlığıyla özellikle çanta tutkunlarına yeni bir seçenek sunuyor.

Hoop the bag çanta markasının tasarımcısı GİZEM YÜCELEN, özgün tasarım ödülünü alarak Lafayet’te İstanbul ve Edwardsa girmeye hak kazandı.

Uzun süre özel sipariş ve kişiye özel tasarımlarla ilerleyen Hooop the Bag'in İlhamını yazın yüksek enerjili, romantik ve renkli bahçe hikayelerinden alan ilk koleksiyonu Garden Tales koleksiyonu, 2016 Haziran ayında meraklılarıyla buluştu. 2017 yazı için iki farklı temadan ilerleyen Hooop the Bag yeni koleksiyonlarından Enchanted Forest, peri masallarından ve gecenin büyüsünden aldığı ilhamla kullanıcılarını gizemli bir hikayeye davet ediyor. Bir diğer koleksiyon Golden Blossoms ise altın ışıltıları ve doğanın zarifliğinden yola çıkan çiçek desenleriyle süslenmiş detaylarıyla yaz sıcaklığını çantalara taşıyor.

Yazarlar