Ekonomi Hotiç yurtdışında mağaza atağında

Hotiç yurtdışında mağaza atağında

14.03.2018 - 01:30 | Son Güncellenme:

Ayakkabı perakendecisi Hotiç, yurtdışında da büyümeye devam ediyor.

Hotiç yurtdışında mağaza atağında

Son olarak Moğolistan’da ikinci mağazalarını açan Hotiç, 2018 yılı içerisinde rotasını Körfez Bölgesi olarak belirledi. Bu yıl 2 mağaza ile Kuveyt üzerinden bölgeye giriş yapacak olan Hotiç, 3 yılda bölgede 15 mağazaya ulaşmayı hedefliyor. Şirketten yapılan açıklamada şunlar kaydedildi:

Haberin Devamı

Yeni rota Körfez

“Anadolu’nun çeşitli illerinde ve büyük şehirlerdeki alışveriş merkezlerinde açtığı mağazalar ile hem müşterilerine daha hızlı ulaşmayı hem de istihdama katkıda bulunmayı hedefleyen Hotiç, 80 yıldır toplamda 148 mağaza ile ayakkabı perakendesine yön veriyor.

1995’ten itibaren çizdiği yurtdışı rotasında Arnavutluk, Azerbaycan, Fas, İsviçre, Kıbrıs ve Moğolistan’a bayrak diken Hotiç’in yeni rotası ise Körfez ülkeleri oldu. 2018 yılı içinde Kuveyt’te 2 mağaza açacak olan Hotiç, ilk mağazasını nisanda, ikinci mağazasını ise eylül ayında hizmete sokmayı planlıyor.

Hotiç, gelecek yıl da Birleşik Arap Emirlikleri, Suudi Arabistan ve Katar’da yeni mağazalar açmaya devam edecek. Hotiç, Körfez bölgesinde 3 yılda 15 mağazaya ulaşmayı hedefliyor.”