Mersin Hükümlülerden Çevre Temizliği

Hükümlülerden Çevre Temizliği

18.04.2019 - 15:00 | Son Güncellenme:

Hükümlülerden çevre temizliği

Hükümlülerden Çevre Temizliği

Mithat ÜNAL/ANAMUR(Mersin), (DHA) – MERSİN’in Anamur ilçesinde T Tipi Kapalı ve Açık Ceza İnfaz Kurumu’ndaki hükümlüler, Anamurium Antik Kenti ve sahil şeridinde çevre temizliği yaptı.
T Tipi Kapalı ve Açık Ceza İnfaz Kurumu ile Anamur Belediye Başkanlığı arasında sahil şeridini toplum yararına temizlenmesine dair imzalanan protokol gereği Pullu Mevkiinde yapılan temizlik turuna, Belediye Başkanı Hidayet Kılınç, Cumhuriyet Başsavcısı Oğuz Şükrü Ener ve Cezaevi Müdürü Eyyup Danış ile mahkumlar katıldı.
Burada konuşan Belediye Başkanı Hidayet Kılınç, "İnsanlara çevre bilincini edindirmek ve toplum yararına hizmette bulunma alışkanlığını kazandırmak amacıyla bu temizlik çalışmasını yapıyoruz. Bu çalışmaya katkı sağlayan Sayın Cumhuriyet Başsavcımıza, Cezaevi Müdürümüze ve emek veren kardeşlerimize teşekkür ediyorum" dedi.
Protokol gereği 15 gün sürecek olan sahil temizliği Açık Ceza İnfaz Kurumunda bulunan hükümlüleri eğitim, iyileştirme topluma kazandırılması için Anamur Belediye sınırları içerisinde bulunan sahil bandının temizlenmesinin amaçlandığı belirtildi.

FOTOĞRAFLI