Otomobil Hyundai i30 N-Line'ın yeni görüntüleri ortaya çıktı!

Hyundai i30 N-Line'ın yeni görüntüleri ortaya çıktı!

22.06.2018 - 16:18 | Son Güncellenme:

Hyundai'nin N serisinde yer alacak i30 N-Line, Nürburgring pistinde kamuflajsız görüntülendi. Kompakt hatchback modeli i30’un dinamik donanım paketine sahip versiyonu i30 N-Line, Volkswagen Golf R-Line ve Ford Focus ST-Line gibi otomobillerle rekabet edecek.

Hyundai i30 N-Lineın yeni görüntüleri ortaya çıktı

Güney Kore merkezli otomobil markası Hyundai'nin kompakt hatchback modeli i30'un dinamik donanım paketine sahip versiyonu i30-N Line modeli, Nüburgring pistinde fotoğrafçılar tarafından kamuflajsız görüntülendi. N serisinin hemen altına yerleşecek olan, i30'un modifikasyonlarıyla ortaya çıkarılan i30 N-Line, Volkswagen Golf R-Line ve Ford Focus ST-Line gibi otomobillerle rakabet edeceği söyleniyor.

Haberin Devamı

Peki Hyundai i30 N-Line sürücülere ne sunacak?

Tasarımına bakarsak;

Hyundai'nin N-Line serisinde satışa sunacağı ilk model olacak i30 N-Line, 18 inç ebatlarındaki jantlara sahip olacak.

Tasarım konusunda ise diğer kardeşleri gibi sportif bir görünüme kavuşacağı gözüküyor.

Daha büyük bir ızgara ve kırmızı detaylara sahip difüzor ile araacın ön bölümü biraz daha agresif bir görüntü sunuyor.

Izgaraya eklenen LED gündüz farları da otomobile VIP bir görüntü kazandırıyor.

Arka kısımda da sportif öğelerin birçoğu taşınmış gibi görünüyor. Daha keskin tampon ve kırmızı dokunuşlu difüzör, burada da aynı şekilde tasarlanmış.

Hyundai i30 N-Lineın yeni görüntüleri ortaya çıktı

Teknik özellikleri ise;

i30 N-Line'ın gücünü hangi motordan alacağı konusunda henüz net bir açıklama yapılmadı. Fakat performans değerlerinin N kadar iyi olması beklenmiyor.

Haberin Devamı

Şirket, N-Line donanım paketini; 1.0 ve 1.4 litre benzinli, 1.6 litre dizel motor üniteleriyle satılan i30’un tüm seçeneklerine yaymayı planlıyor.

i30 Tourer ve i30 Fastback versiyonlarıyla da satın alınabilmesi beklenen bu paketin, Hyundai’nin en çok satan donanım seviyesi olması bekleniyor.

Otomobil hakkında fikirlerini paylaşan Hyundai’nin test ve yüksek performans bölümlerinin başındaki isim Albert Biermann, modelin ortalama bir hatchbackten daha eğlenceli bir sürüş karakterine sahip olacağını söyledi.

Hyundai i30 N-Line’ın bu yazın sonunda yüzünü göstereceği söyleniyor.