Cadde İdo Tatlıses ile Yasemin Şefkatli ayrıldı!

İdo Tatlıses ile Yasemin Şefkatli ayrıldı!

23.06.2018 - 11:30 | Son Güncellenme:

İbrahim Tatlıses'in oğlu İdo Tatlıses ile sevgilisi Yasemin Şefkatli'nin ilişkisinde kriz çıktı. Genç şarkıcı ayrılığı açıkladı.

İdo Tatlıses ile Yasemin Şefkatli ayrıldı

Yaklaşık bir yıldır aşk yaşayan şarkıcı İdo Tatlıses ile model Yasemin Şefkatli, sosyal medyada birbirlerini takipten çıkardı ve fotoğraflarını sildi. Durum böyle olunca ayrılık ortaya çıktı.

Haberin Devamı

FOTOĞRAF YÜZÜNDEN Mİ?

Yasemin Şefkatli, birkaç gün önce sosyal medya hesabından dekolteli bir fotoğrafını takipçileriyle paylaşmıştı. Sevgilisinin cesur paylaşımını gören İdo Tatlıses, fotoğrafın silmesini istedi. İdo’nun bu isteğini kırmayan Yasemin Şefkatli, kısa süre sonra fotoğrafı instagram hesabından kaldırdı.

İDO TATLISES'TEN AYRILIK AÇIKLAMASI

Hakkında çıkan haberler üzerine İdo Tatlıses, sosyal medya hesabı üzerinden bir açıklama yaparak ayrılığı doğruladı: Her güzel şeyin sonu varmış. Ben de çok değerli bir ilişkinin sonuna geldim. Böylesi güzellikleri yaşamama sebep olan güzel bir birlikteliği sonlandırmak yabii ki kolay değil ama hayat devam ediyor. Yasemin'le ortak bir karar alarak bu ilkişkiyi sonlandırdık. Hepsi bu.

Haberin Devamı