Afyonkarahisar İhsaniye'de "Hep Birlikte Okuyoruz" Etkinliği

İhsaniye'de "Hep Birlikte Okuyoruz" Etkinliği

14.12.2017 - 17:53 | Son Güncellenme:

.

İhsaniyede Hep Birlikte Okuyoruz Etkinliği

AFYONKARAHİSAR (AA) - İhsaniye ilçesine bağlı Yaylabağı Beldesi, Şehit Ahmet Öztürk İlk ve Ortaokulunda "Hep Birlikte Okuyoruz" etkinliği düzenlendi.

Haberin Devamı

Yaylabağı Belediye Başkanı Niyazi Akgedik, projeye öğrenci, öğretmen, veli ve vatandaşlardan yaklaşık bin kişinin katıldığını söyledi.

Kudüs'te yaşananlara ilişkin farkındalık oluşturmak için projenin yapıldığı anlatan Yaylabağı Şehit Ahmet Öztürk İlkokul ve Ortaokulu bahçesindeki oturma alanının, Kudüs şeklinde oluşturulduğunu belirtti.

Projeye katılan herkesin, 30 dakika boyunca kitap okuduğunu aktaran Akgedik, şunları kaydetti:

"Okuma kültürüne sahip, düşünen ve duyarlı bireylerin katkı sağlamak istedik. Öğrencilerin eğitim ve öğretimine katkı sağlamayı hedefleyerek kasaba halkı ile okul işbirliğinin artırılmasını amaçladık. Dilimizin korunması ve gelişmesi için öğrencilerimizden başlayarak velilerimize kitabın değeri ve okuma alışkanlığının önemini fark ettirmeye çalıştık. Özellikle kasaba halkımız proje katılmak için evlerinden kendi kitaplarını getirdiler. Güzel bir etkinlik oldu. Katılım gösteren tüm kasaba halkımıza teşekkür ediyorum."

Haberin Devamı

Projeye, İhsaniye Kaymakamı Alper Taş, İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Sarıtaş ve çok sayıda vatandaş destek verdi.

Daha sonra Yaylabağı Belediyesi tarafından şehitler için mevlit okutuldu.