Gündem İki Yalancı 7. bölüm fragmanında Serkan, gördüklerini Duygu'ya anlatacak mı?

İki Yalancı 7. bölüm fragmanında Serkan, gördüklerini Duygu'ya anlatacak mı?

17.08.2017 - 12:02 | Son Güncellenme:

İki Yalancı geçtiğimiz Pazartesi 6. son bölümüyle ekranlara gelmişti. Şimdilerde 7. yeni bölümünü merakla beklediğimiz İki Yalancı'nın 7. bölüm fragmanı ise yayınlandı. İki Yalancı 7. bölüm fragmanında Serkan, gördüklerini Duygu'ya anlatıp anlatmamakta kararsız. Duygu'nun zarar görmemesi için elinden geleni yapmaya karar veren Serkan'ın Duygu'ya olan hisleri ise oldukça yoğunlaşmaya başladı.

İki Yalancı 7. bölüm fragmanında Serkan, gördüklerini Duyguya anlatacak mı

KANAL D'nin eğlenceli aşk dizilerinden İki Yalancı'nın 7. bölüm fragmanı yayınlandı. İki Yalancı'nın 7. yeni bölümünde Serkan, Duygu'ya gelebilecek tüm kötülüklerden onu korumaya çalışır. Birbirlerine hisleri olan fakat hala açıklamayan Serkan ve Duygu ikilisi ise bu yeni bölümde birbirlerine daha da yakınlaşacak, daha da bağlanacaklardır.

Haberin Devamı

İKİ YALANCI 7. BÖLÜM ÖZETİ

Duygu ile Serkan, tangoda karşı karşıya geliyorlar; Serkan saklı duygularını itiraf ediyor!

Serkan, gördüklerini Duygu'ya anlatacak mı? Duygu, Alp ile devam mı edecek?

Alp'in takıntılı tavrına şahit olan Serkan, Duygu'ya da zarar verebileceği düşüncesine kapılır. Duygu'ya olan hisleri olduğu sürece onun zarar görmesini göze alamaz ve onunla konuşmaya karar verir. Duygu ise Serkan'ın kendisini düşündüğünü farkedince ona nazlanmaya başlar. Bu ikilinin maceralı aşk hayatını yeni bölümde neler bekliyor?

İki Yalancı, 21 Ağustos Pazartesi akşamı saat 20.00'de Kanal D'de!

İKİ YALANCI 7. BÖLÜM FRAGMAN

GENEL HİKAYE

İki Yalancı 7. bölüm fragmanında Serkan, gördüklerini Duyguya anlatacak mı

Evlilik hayalleri kurduğu çocukluk aşkı tarafından para uğruna terk edilen Serkan ve işinden atılıp evdeki baskıdan bunalan Duygu, birbirlerinden habersiz Bodrum’un yolunu tutarlar. Yaşadıkları hayattan kurtulmak için kolay yoldan zengin olmanın hayallerini kuran arkadaşlarının ısrarlarıyla, kendilerini bir dizi yalanın içinde bulan ikili gönüllerine düşecek sevdadan habersizdirler. Söyledikleri yalanlar ayaklarına dolanıp ayrılmak zorunda kalana kadar tozpembe olan bu aşk, imkânsız bir kara sevdaya dönüşüp Serkan ve Duygu’nun yollarını ayıracaktır. Ta ki, başka bir yerde başka yalanlarda karşılaşana dek…

Yazarlar