Cadde 'İkinci çocuğu düşünmüyoruz'

'İkinci çocuğu düşünmüyoruz'

20.06.2018 - 09:52 | Son Güncellenme:

Ramazan Bayramı’nın sona ermesiyle kimi sahne alan kimisi ise tatil için yurtiçini seçen ünlü isimlerin dönüşü başladı. Birçok ünlü, üç günlük tatilin bitmesiyle işlerinin başına dönmek için soluğu Atatürk Havalimanı’nda aldı.

İkinci çocuğu düşünmüyoruz

Bayramda üç ayrı şehirde sahneye çıktığını söyleyen Mustafa Ceceli, Antalya dönüşü basın mensuplarına poz verdi. Oğluna harçlık verdiğini, babasının ise kendisi ve annesine harçlık verdiğini söyleyen şarkıcı, bayramların artık tatil gibi görüldüğü görüşüne katılmadığını belirterek, “Biraz da bu durum mevsimsel bence. Hem akraba ziyaretlerini hem de tatillerini yapıyorlar” dedi.

Haberin Devamı

Ekim gibi yurtdışı tatiline gideceğini, arada işleri nedeniyle yaz boyu Çeşme ve Bodrum’da olacağını ancak henüz hiç denizde fotoğraflanmadığını anlatan Ceceli, “Geçen sene ilk kez Çeşme’de görüntülendim, bu sene kilo da verdim bakalım beni denizde çekecekler mi? Çeşme basını bana ‘Sizi ne zaman yüzerken çekeceğiz?' diye soruyor” şeklinde konuştu.

Geçen yıl Selin İmer’le hayatını birleştiren Ceceli ikinci çocuğa sıcak bakmadığını ise “Düşünmüyoruz. İnsanın gizleyemeyeceği tek şey çocuk sahibi olmak” sözleriyle dile getirdi.