Gündem İkizler Memo-Can 11. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Yeni bölüm bu akşam...

İkizler Memo-Can 11. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Yeni bölüm bu akşam...

19.01.2019 - 13:16 | Son Güncellenme:

İkizler Memo-Can 11. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Cumartesi akşamları Kanal D ekranında izleyici ile buluşan sevilen dizi İkizler Memo-Can 11. yeni bölümde Osman sosyal hizmetler cezasına çarptırılırken Onur, Melek'e aşkının arkasında olduğunu söylüyor. Peki İkizler Memo-Can 11. yeni bölüm ile bu akşam ekrana gelecek mi?

İkizler Memo-Can 11. yeni bölüm fragmanı yayınlandı Yeni bölüm bu akşam...

İkizler Memo-Can 11. yeni bölüm fragmanın yayınlanacağı tarih belli oldu. Cumartesi akşamları Kanal D ekranında izleyici ile buluşan İkizler Memo-Can dizisi yeni bölümde Osman, mahkemede Sosyal Hizmet cezasına çarptırılıyor. Onur ise Melek'e aşkının arkasında durduğunu söylüyor.

Haberin Devamı

İKİZLER MEMO-CAN BU AKŞAM YENİ BÖLÜM İLE EKRANA GELECEK Mİ?

İkizler Memo-Can 11. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Yeni bölümü ile iki haftadır ekrana gelmeyen İkizler Memo-Can dizisi 11. yeni bölüm ile 26 Ocak Cumartesi akşamı ekrana gelecek.

İKİZLER MEMO-CAN 11. YENİ BÖLÜMDE NELER YAŞANACAK?

Onur, Melek'e aşkının arkasında olduğunu söylüyor!

Yaren'e filmde oynaması için teklif geliyor ve film ekibi babasından izin alarak mahallede çekim yapıyor. Ancak Osman, rol gereği Yaren'e laf atıldığını görünce film setinde olay çıkarıyor. Yaşanan kavga sonrası mahkemede Osman'a ve kavgaya karışan Onur'un yardımcısına sosyal hizmet cezası verilince olanlar oluyor.

İKİZLER MEMO-CAN 11. YENİ BÖLÜM FRAGMANI