Gündem İkizler Memo - Can 15. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

İkizler Memo - Can 15. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

16.02.2019 - 09:02 | Son Güncellenme:

İkizler Memo - Can 14. yeni bölümü ile ekranlara geldi. Cumartesi akşamları izleyecisinin karşısına çıkan İkizler Memo - Can 15. yeni bölümde Osman'ın Yaren yüzünden kıskançlık krizine girmesi damga vurdu. Peki İkizler Memo - Can 15. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

İkizler Memo - Can 15. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı

Kanal D'nin eğlenceli dizisi İkizler Memo - Can 14. yeni bölümüyle oldukça keyifli bir bölümü daha geride bıraktı. Sevilen dizi İkizler Memo - Can 15. yeni bölüm fragmanı ise yayınlanır yayınlanmaz haberimizin içeriğinde yer alacak...

Haberin Devamı

İKİZLER MEMO - CAN 14. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Osman, Yaren’i oyunculuk sevdasından vazgeçirmeye çalışmak için elinden geleni yapar. Yaren’in setine gider ve ortalığı karıştırır. Sete oyuncu olarak girip Yaren’in rol arkadaşına dayak atar.

Yaren kariyeri ve Osman arasında kalır. Vereceği karar herkesi şaşırtacaktır. Mahalleli çocuklar bekçi Hamdi’nin görev başında uyurken fotoğraflarını çekip Memo’ya gönderirler. Amaç şantajdır.

Sibel, İbrahim’i kullanıp Alkanlar malikanesine tekrar girmeyi planlar. Malikhanenin bahçesine bağlanan koyun ortalığı bir anda karıştıracaktır. Melek topladığı kağıtların içinde bir koli kitap bulur. Bu kitaplar Melek’e yeni bir yol açacaktır.

Onur, adak için eve bir koyun alır. Memo ve Can ise koyunla oynamak için Onur'dan izin alır. Fakat koyun gizemli bir şekilde ortadan kaybolur. Diğer taraftan Osman oyunculuk yapmak için sete gider. Dövüş sahnesinde başarılı olduğu düşünülen Osman'ın aslında rol yapmadığı ortaya çıkacaktır.

Haberin Devamı

İKİZLER MEMO - CAN 14. BÖLÜM 2. FRAGMANI

İKİZLER MEMO - CAN 14. BÖLÜM FRAGMANI