Cadde İllüzyonist Aref'in hastanedeki görüntüleri ortaya çıktı

İllüzyonist Aref'in hastanedeki görüntüleri ortaya çıktı

16.07.2018 - 12:12 | Son Güncellenme:

İran asıllı Türk vatandaşı Aref Ghafouri'nin (29) hastanedeki görüntüleri ortaya çıktı. Dün akşam saatlerinden bu yana tedavisi süren Aref, ambulans ile tedavisinin Mısır'da sürmesi için havalimanına götürüldü. Aref, Antalya Havalimanı'nda bekleyen ambulans uçakla Mısır'a gönderiliyor.

İllüzyonist Arefin hastanedeki görüntüleri ortaya çıktı

Antalya İl Sağlık Müdürü Dr. Ünal Hülür, sihirbazlık gösterilerinde kullandığı 'kobra' cinsi yılanın ısırdığı, İran asıllı Türk vatandaşı Aref Ghafouri'nin (29) sağlık durumuyla ilgili açıklama yaptı. Aref'in hastanedeki ilk görüntüleri de ortaya çıktı.

Haberin Devamı

SAĞLIK DURUMU HAKKINDA AÇIKLAMA

Ghafouri'nin sağlık durumunun düne göre daha iyiye gittiğini belirten Dr. Hülür, yılanın ısırdığı sağ kolundaki şişliğin de inmeye başladığını söyledi. Ghafouri'nin sağlık değerlerinde anormallik görülmediğini, tedaviyle ilgili her türlü girişimin yapıldığını kaydeden Dr. Hülür; ısırmanın 'ikinci evre yılan sokması' olarak değerlendirildiğini, sokulan bölgede 'lokal zehirlenme' olduğunu ve bütün vücuda yayıldığını düşünmediklerini dile getirdi. Panzehrin bulunup, Türkiye'ye getirilmesi için Sağlık Bakanlığı nezdinde girişimlerin sürdüğünü kaydeden Dr. Hülür, yardımcılarından birinin de hastanede gelişmeleri yakından izlediğini söyledi. Dr. Ünal Hülür, Aref Ghafouri'nin sağlık durumuyla ilgili detaylı açıklanın gün içinde yapılacağını bildirdi.


AMBULANS UÇAKLA MISIR'A GÖNDERİLİYOR
Edinilen bilgiye göre, illüzyon gösterileriyle Türkiye'nin yakından tanıdığı Aref Ghafouri'yi dün Antalya'daki beş yıldızlı bir otelde gösteri yaptığı sırada 'kobra' cinsi yılan sağ elinin bilek üstünden ısırdı. Kolunu bir bez parçasıyla sıkarak zehrin bütün vücuduna yayılmasını önleyen ünlü sihirbaz Aref, Rus asistanı Yana Vinter ile birlikte Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesine geldi. Dün akşam saatlerinden bu yana tedavisi süren Aref, ambulans ile tedavisinin Mısır'da sürmesi için havalimanına götürüldü. Aref, Antalya Havalimanı'nda bekleyen ambulans uçakla Mısır'a gönderiliyor.

Haberin Devamı

DHA EKİBİ GÖRÜNTÜLEDİ

Demirören Haber Ajansı muhabirleri, İran asıllı Türk vatandaşı Aref Ghafouri'yi Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin erişkin yoğun bakım ünitesinin 3 No'lu odasında görüntüledi. Stabil ortamda, 2 yastığın üzerine koyduğu sağ elini kıpırdatmayan Ghafouri'ye organ yetersizliğinin meydana gelmemesi için serumla çeşitli ilaçlar veriliyor. Bilinci açık olan Ghafouri, uyumadığı zamanlarda cep telefonundan panzehrin bulunması için yapılan girişimler hakkında bilgi alıyor.