İnfini ile yüz gençleştirme

Aslında kadın ya da erkek olsun her birimiz aynanın karşısına geçip yüzümüzde beğenmediğimiz yönlerimizi saatlerce incelemişizdir.

Kimimiz zamanın bize kaybettirdiklerine bakarak ellerimizle yanaklarımızı ve kaşlarımızı kaldırıp kırışıksız ve daha düzgün bir yüze nasıl sahip oluruz diye kafa yormuşuzdur aslında. Zamanın o karşı konulamaz gidişine bir dur demek için neleri feda etmedik ki. Her sene farklı isimler altında çıkan kremlere, bir mucize olarak sunulan iğneli tedavilere ya da günlerce seans seans makinelerin altına yatıp kırışıklıklarımdan ve yorgun görünümümden ne kadar kurtulabildim diye umut etmekle geçirdik zamanımızı…

Haberin Devamı


Peki, neden yüzümüz yaşlanır ya da daha 30 yaşımıza bile gelmeden neden yorgun ve bitkin bir ifadeye sahip oluruz. Aslında bunun 2 ana nedeni bulunmaktadır


1) Çevresel faktörler
2) Genetik Faktörler


Çevresel faktörlerden kastımız yaşadığımız coğrafyadır. Özellikle teknolojinin hayatımıza daha fazla girmesi ve strese bağlı olarak gelişen koşullarda bedenimizde birtakım stres hormonları salgılar. Bu hormonlar cilt yapımıza negatif sinyaller göndererek kolajen ve elastin miktarlarında azalmalara sebep olur. Mimik kaslarının çok fazla hareket ettirilmesi, sigara içilmesi, kuru cilt yapısı ve cilt yapısındaki yağlanma azlığı gibi faktörler de negatif bir katkı sağlamaktadır. Birde tabiî ki yerçekiminin o karşı konulamaz etkisi de işin içine girdiğinde deformasyon süresi başlayarak yorgun, halsiz ve yaşlı bir yüz yapısı sürecine doğru geri döndürülemez gidişat kaçınılmaz olur…


Cildinizi gençleştirecek ve yüzünüze enerji katacak etkili ürünler nelerdir? Tıklayınız…


Genetik faktörler ise tabiî ki bizim değiştiremeyeceğimiz durumların başında gelir. Cildimizdeki kolajen ve elastin miktarındaki azalma, cilt yapısının aşırı hassas oluşu, yanak bölgesindeki doku yoğunluğunun az oluşu, elmacık kemiklerinin yeteri kadar gelişmemesi, şakak bölgesi kaslarının zayıf olması ve mimik kaslarının çok fazla çalışması… Bunlar tabiî ki bizim kontrol edemeyeceğimiz koşullardır ve sonuçta bizi bekleyen şey yine yorgun ve çökmüş bir yüz yapısı olmaktadır.


Yüzümüz ruhumuzun bir vitrini gibidir… Yüzümüzdeki yorgun bir görüntü sosyal çevremizi bile etkilemektedir. İşyerimizde ya da yakınımızda bulunan arkadaşlarımız bize gece uyku uyumadın mı ya da iş tempon çok mu yoğun diye yorumlar yapmışlardır muhakkak… Aslında bu sorulara muhatap oluyorsak ve daha dinç ve daha canlı gözükmek istiyorsak İNFİNİ yöntemini mutlaka öğrenmelisiniz.

Haberin Devamı


Anlaşılacak bir şekilde ifade etmek gerekirse ilk olarak göz çevresinde meydana gelen kırışıklıkla zamanla artmakta, göz kapakları yer çekimi ve doku kaybı sebebiyle aşağıya doğru sarkmakta, gözaltı torbaları belirginleşmekte, dudak kenarından başlayıp buruna kadar giden çizgiler derinleşmekte, elmacık kemiğinde meydana gelen hacim azalması sonucunda ise yanak bölgesi dolgunluğunu kaybetmektedir. Elmacık kemiği bölgesindeki düşmeyle birlikte ise aslında bir bütün olarak çalışan kas grupları ahengini yitirerek dokuların yer değiştirmesini sağlamaktadır.


Peki, bu bütün sorunlar sonucunda çözümü nerede aramak gerekecektir? Yorgun, bitkin ve yaşlanan bir yüzle yaşamaya devam etmek mi yoksa zamanın bütün gidişine bir dur demek ve hayatın kaybettirdiklerini tekrar geri kazandırmak mı? Aslında İNFİNİ yöntemi bu sorunsallık arasında bütün dertlerimizin bir çaresi gibi olan alternatiftir. Nedir İNFİNİ ve nasıl etki yapar?
İNFİNİ, yüzümüzü gençleştirirken aynı zamanda cilde minimal hasar veren, cilt altı dokulara uygulandığı için etkisi çok uzun süren, tek bir seansta bile gözle görülecek düzeyde bir etki yaratan, RADYOFREAKANS enerjisinin cilt toparlayıcı etkilerini hızlandıran ve bunu FRAKSİYONEL LAZER sistemi ile harmanladığımız bir cihazdır. Direkt olarak cilde dokunulmadığı için ciltte kalıcı izler bırakmamaktadır. Mekanizması şu şekilde çalışmaktadır: İleti gücü yüksek olan ve 0,8 mm ile 2,00 mm arasında değişebilen mikro altın uçlu iğneler cilt altına fraksiyonel radyofrekans enerjisini direkt olarak vermektedir. İşlem lokal anestezi altında yapılmaktadır. Bu üstün özellikleri nedeni ile İNFİNİ sadece cilt gençleştirme tedavisinde değil aynı zamanda ciltte oluşan lekeler ve cilt çatlaklarında da başarılı sonuçları olmaktadır.

Haberin Devamı


Altın uçlu iğneler cilt altında ki kolajen ve elastin liflerini uyararak, hem kırışıklıklardan hem de ciltte oluşmuş olan sarkmalardan kurtulmamızı sağlamaktadır. Lazerle, peeling yöntemi ile ya da dermabrazyonla yapılan tedavilerde ciltte oluşabilecek ciddi problemleri İNFİNİ ile kesinlikle görmek mümkün olmamaktadır. Yüzde uzun süren kızarıklıklar, günlerce düzelmeyen cilt ödemi ve işlem sonrası oluşabilecek yanıklar kesinlikle izlenmez. Çünkü fraksiyonel radyofrekans enerjisi direkt olarak cilt altına verilir.


İNFİNİ ciltte kontrollü bir hasar oluşturmaktadır. Bu şekilde dokular kendini onarmak için harekete geçer ve yenilenme süreci başlar. Tüm diğer cihazlar bu etkiyi oluşturabilmek için cildin üzerinden bu enerjiyi verdiklerinden dolayı, aynı sonuçları elde etmek için farklı sorunlarla baş etmemiz gerekecektir. Altın uçlu iğnelerin iletim gücü sayesinde hiç kayba uğramayan radyofrekans enerjisi sayesinde de cildin 2 mm kadar altına girilerek hedef dokulara daha güçlü bir şekilde etki oluşturulmuş olur.


2-3 seans yeterli olmakla birlikte ilk seans en fazla etkinin olduğu seanstır. Göz çevresi mimik kaslarının, dudak çevresindeki kırışıklıkların, boyun ve dekolte bölgesindeki problemlerin, el üzerindeki yaşlılık lekeleri ve kırışıklıklarının tedavisinde son derece etkili bir sistemdir. Kolda meydana gelen sarkmalarda da bir miktar toparlama sağlar. Lokal anestezi altında güvenle uygulanır. İşlem yarım saat gibi bir zamanda hızlıca uygulanır ve yarattığı etkiler çok uzun süre devam eder. Ciltte meydana gelen kızarıklıklar 4-5 saat içinde toparlar ve 1 ay içinde ise en mükemmel sonuçlara ulaşılır.


Aslında bütün bu yapılanlar yüzümüzün normal anatomik yapısına uygun, simetrik, bakışlardaki yorgun ifademizi silen ve daha canlı bir görünüm sağlayan bir uygulamadır. Her ne olursa olsun mevcut doğal anatomik görüntümüz kesinlikle değişmemektedir. Bizim için yüzünüz eşsiz ve tektir. Eğer yüzünüzdeki olumsuz değişiklikler sizleri kaygılandırıyorsa ve yılları bir nebzede geri döndürerek her şey değişsin istiyorsanız o zaman İNFİNİ için uygun bir adaysınız demektir.