Gündem İpek Tanrıyar kimdir?

İpek Tanrıyar kimdir?

15.11.2018 - 13:04 | Son Güncellenme:

İpek Tanrıyar kimdir? Ünlü oyuncu ve sunucu İpek Tanrıyar sahnede aldığı evlilik teklifi karşısında şoke oldu. İşte İpek Tanrıyar ile ilgili merak edilenler...

İpek Tanrıyar kimdir

Ünlü oyuncu ve sunucu İpek Tanrıyar sahnede aldığı sürpriz evlilik teklifi ile neye uğradığını şaşırdı. Birçok dizi ve filmde rol alan İpek Tanrıyar aynı zamanda sunuculuk konusunda oldukça deneyimli bir isim! Peki İpek Tanrıyar kimdir, kaç yaşında? İpek Tanrıyar kimden evlilik teklifi aldı?

Haberin Devamı

İPEK TANRIYAR'A SÜRPRİZ EVLİLİK TEKLİFİ

İpek Tanrıyar'ın sevgilisi Murat Evler, tüm seyircinin önünde elinde çiçekle sahneye gelerek , "Seninle gecenin bir buçuğunda çılgınca renkli her türlü macerayı yaşamak istiyorum.

İpek Tanrıyar kimdir

Amazon'larda el ele dolaşmak, Nil Nehri'nde çırpınışını seyretmek, tehlikelerine ve engellerine aldırmadan her türlü macerayı yaşamak istiyorum. Ama her şeyin ötesinde akıp giden bir şey var, zaman. Zaman akıp gitmeden de asıl neyi istediğimi anlıyorum. Ne zaman nerede ve nasıl olursa olsun seninle olmak istiyorum. Benimle evlenir misin aşkım?" sözlerini söyledi.

İPEK TANRIYAR KİMDİR?

İpek Tanrıyar, ( 25 Ekim 1980, İstanbul) Türk oyuncu ve manken.

1980 Doğumlu, Trakya Üniversitesi Turizm Bölümü mezunu oyuncu ve manken. 2002 Yılında Brindar Adlı Bir Filmde Oynadı. Milano'da Bir Türk'ün Sahibi Olduğu Mankenlik Ajansinda Çalıştı. Daha Sonra Bir Tatlı Huzur, Karaoğlan ve Serseri Gibi Çeşitli Dizilerde Rol Aldı.

Haberin Devamı

Filmografi

Kendi Okulumuza Doğru - (2008)

Hayal Ve Gerçek - (2007) - Firuze

Sıla - (2006)

Sensiz Olmuyor - (2005) - Aslı

Brindar - (2004)

Japonyalı Gelin - (2003)

Serseri - (2003) - Eylül

Karaoğlan - (2002) - Ülger

Belalım Benim - (2002)

Bir Tatlı Huzur - (2002)

Karate Can - (2000)