Teknoloji iPhone 8'e ait olduğu edilen bir kılıf internete sızdırıldı

iPhone 8'e ait olduğu edilen bir kılıf internete sızdırıldı

28.04.2017 - 13:31 | Son Güncellenme:

Apple'ın Eylül ayında tanıtması beklenen iPhone 8 ile ilgili her geçen gün yeni bir bilgi ortaya çıkıyor. Şimdi ise iPhone 8'e ait olduğu iddia edilen şeffaf bir kılıf paylaşıldı.

iPhone 8e ait olduğu edilen bir kılıf internete sızdırıldı

KKSneakLeaks tarafından paylaşılan şeffaf kılıf daha önce cihazın tasarımıyla ilgili çıkan birkaç özellikle uyuşuyor. Bunların başına ise iPhone 7 Plus'taki yatay yerine dikey olarak hizalanmış ikili kamera sisteminin kullanılması.

Haberin Devamı

iPhone 8e ait olduğu edilen bir kılıf internete sızdırıldı

Touch ID yani parmak izi okuyucusunun cihazın arka bölümüne Apple logosunun altına konumlandırılacağı söyleniyordu. Ancak kılıfın arka bölümünde herhangi bir boşluk yer almıyor. Bu yüzden Touch ID cihazın arka bölümüne değil de direkt ekran yüzeyine entegre edilebilir.

Fotoğrafta sağ tarafta yer alan ses düğmeleri normal yerinde bulunuyor. Ancak soldaki güç düğmesi daha önceki iPhone'larda bulunandan daha uzun görünüyor. Alt kısımda ise standart hoparlör ızgarası ve güç girişi yer alıyor.

Ortaya çıkan görsek bazı istisnalar dışında yeni iPhone tasarımıyla ilgili çıkan diğer bilgileri doğruluyor. iPhone 8’in tüm detayları eylül ayında belli olacak.