Teknoloji iPhone 8'in en net görüntüsü yeni bir videoyla ortaya çıktı

iPhone 8'in en net görüntüsü yeni bir videoyla ortaya çıktı

24.05.2017 - 19:07 | Son Güncellenme:

Bu yılın en çok beklenen akıllı telefonu olan iPhone 8'in en net görüntüsünü bizlere sunan yeni bir video yayınlandı. Videodaki prototipin cihazın final tasarımını yansıttığı söyleniyor.

iPhone 8in en net görüntüsü yeni bir videoyla ortaya çıktı

Benjamin Geskin tarafından üç yeni iPhone modelinin kasalarını bizlere farklı açılardan gösteren görselleri sizlere daha önce aktarmıştık. Şimdi yeniden Benjamin Geskin tarafından iPhone 8'in ön ve arka panellerini, OLED ekranını ve arkadaki çift kamera yerleşimini bizlere gösteren 10 saniyelik bir video yayınladı. Videodaki prototipin birkaç gün önce iPhone 8'le ilgili sızdırılan fotoğraflara benzediği söylenebilir. Ayrıca, bu prototipin iPhone 8'in final tasarımını yansıttığı söyleniyor.

Haberin Devamı

Videoda cihazın ön ve arka panelinde tıpkı iPhone 4'te gibi cam malzemenin kullanıldığı göze çarpıyor. Fiziksel Home tuşu ön yüzeyde yer almıyor. Cihazın mevcut iPhone modellerinden daha kalın bir yapıda olduğu da dikkatlerden kaçmıyor. Öte yandan daha önceki sızıntılarda olduğu gibi cihazın arka kısmında dikey olarak konumlandırılmış arka kamera yer alıyor. Telefonun sol tarafında ses açma kapama, sağında ise güç tuşu bulunuyor.

iPhone 8'in 3D algılamalı ön kamera ile gelmesi, ayrıca iPhone 7s ve iPhone 7s Plus'la birlikte kablosuz şarj desteği sunması bekleniyor. Parmak izi sensörünün ise ekranın altına gömüleceğine dair söylentiler var.

Yeni iPhone modelleriyle ilgili bilgiler geldikçe sizlere aktarmaya devam edeceğiz.