Teknoloji iPhone 8'in farklı renk çeşitleri ortaya çıktı

iPhone 8'in farklı renk çeşitleri ortaya çıktı

25.05.2017 - 15:56 | Son Güncellenme:

iPhone 8 hakkında her gün yeni bir sızıntı gelmeye devam ediyor. Bugüne kadar siyah renkli modeline ait tasarım görüntüleri gelen iPhone 8'in bu sefer farklı renkleri ortaya çıktı. iPhone 8'in yeni renkleri aynı zaman parmak izi sensörünün nerede yer aldığını net bir şekilde gösteriyor.

iPhone 8in farklı renk çeşitleri ortaya çıktı

Bu yılın en çok beklenen akıllı telefonu olan iPhone 8'in en net görüntüsünü bizlere sunan yeni bir video daha önce yayınlanmış ve bizde bunu sizlere aktarmıştık. Şimdi ise iPhone 8'in beyaz ve altın rengi ortaya çıktı. Yeni renkler iPhone 8'in tasarım detaylarını daha da ortaya çıkarıyor.

Haberin Devamı

iPhone 8in farklı renk çeşitleri ortaya çıktı

Çin'den sızan görsellerde siyah versiyon yine parlak bir yüzeye sahip. Bunun haricinde ise iPhone 8'in beyaz ve altın rengi de görsellerde yer alıyor. Telefonun arka kısmında Apple logosunun hemen altında parmak izi tarayıcısı yer alıyor. Daha önce parmak izi tarayıcısının cihazın arkasında yer alabileceği söyleniyordu. Sızan yeni görseller, bunu doğrular nitelikte duruyor. Analistler ön kamera konusunda değişiklikler olabileceğini ancak parmak izi tarayıcısı hariç tasarımın bu şekilde kalabileceğini belirtti.

iPhone 8in farklı renk çeşitleri ortaya çıktı

iPhone 8'in 3D algılamalı ön kamera ile gelmesi, ayrıca iPhone 7s ve iPhone 7s Plus'la birlikte kablosuz şarj desteği sunması bekleniyor. Parmak izi sensörünün ise ekranın altına gömüleceğine dair söylentiler var.

Haberin Devamı

Yeni iPhone modelleriyle ilgili bilgiler geldikçe sizlere aktarmaya devam edeceğiz.

iPhone 8in farklı renk çeşitleri ortaya çıktı