Teknoloji iPhone 8'in tasarımını açığa çıkaran kılıf internete sızdı

iPhone 8'in tasarımını açığa çıkaran kılıf internete sızdı

27.05.2017 - 15:05 | Son Güncellenme:

Apple'ın merakla beklenen akıllı telefonu iPhone 8 için tasarlanan kılıf Alibaba'da yayınlandı. Daha sonra iPhone 8'e ait olduğu iddia edilen o kılıfın videosu YouTube üzerinden kullanıcılarla paylaşıldı.

iPhone 8in tasarımını açığa çıkaran kılıf internete sızdı

iPhone 8’in tasarımı ve teknik özellikleriyle ilgili bilgiler gelmeye devam ediyor. Daha önce Apple'ın merakla beklenen telefonu iPhone 8'in çıkış tarihini sizlerle paylaşmıştık. Şimdi ise iPhone 8 için tasarlanan kılıf Alibaba'da yayınlandı. Japon Mac Otakara sitesi de iPhone 8'e ait olduğu iddia edilen bu kılıfın videosunu YouTube üzerinden takipçileriyle paylaştı.

Haberin Devamı

iPhone 8in tasarımını açığa çıkaran kılıf internete sızdı

iPhone 8 için tasarlandığı iddia edilen kılıf, iPhone 7 ve iPhone 7 Plus’ın yanında durduğunda iPhone 7'den biraz büyük, iPhone 7 Plus’tan ise küçük kalıyor. Kılıf, iPhone 8'in arka tasarımı net bir şekilde gözler önüne seriliyor. Kılıfın arkasında, dikey yerleştirilmiş bir kameranın dışında başka bir şey yer almıyor. Bundan yola çıkarak parmak izi okuyucunun arka tarafta yer almayacağı söylenebilir.

Kılıf, iPhone 8'in iPhone 7 ve iPhone 7 Plus’tan biraz daha kalın olacağını da gösteriyor. iPhone 8'in 144 gram ağırlığında ve 138.3x67.1x7.1mm boyutlarında olacağı söyleniyor. Ses düğmeleri, güç düğmesi ve diğer bağlantı noktaları da düğmeler arasındaki boşluklar dışında iPhone 7’ye benziyor.

Yeni iPhone modelleriyle ilgili bilgiler geldikçe sizlere aktarmaya devam edeceğiz.