Cadde Irmak’ın ‘canavar’ pişmanlığı

Irmak’ın ‘canavar’ pişmanlığı

23.05.2018 - 01:30 | Son Güncellenme:

.

Irmak’ın ‘canavar’ pişmanlığı

‘Çocuklar Sana Emanet’ filmi gişede hüsrana uğrayan Çağan Irmak’ın, senaryoya mistik ve doğa üstü güçlere sahip yaratıkları eklediği için pişman olduğu öğrenildi.

Haberin Devamı

Çağan Irmak’ın, gişede beklenen ilgiyi görmeyen fantastik-gerilim türündeki filmi ‘Çocuklar Sana Emanet’in pişmanlığını yaşadığı iddia edildi. 23 Mart’ta vizyona giren, başrolünü Şerif Sezer, Engin Akyürek ve Hilal Altınbilek’in paylaştığı film, beş haftada 67 bin 150 kişi tarafından izlenerek, gişede hayal kırıklığı yaşamıştı. Akyürek’in canlandırdığı Kerem isimli karakterin başından geçen travmatik kaza sonrasında, geldiği kasabada karşı karşıya kaldığı sıra dışı olayları gerilim dolu bir dille anlatan proje, Irmak’ın 2006 yılında çektiği ‘Kabuslar Evi’nin devamı şeklinde olumsuz eleştiriler aldı.

Duygusal film yapacak

İddialara göre Irmak, filmde Engin Akyürek’e musallat olan mistik ve doğa üstü güçlere sahip yaratık ve canavarları senaryonun içine yerleştirdiği için pişmanlık yaşadı. Yönetmenin eleştiri alan ve gereksiz bulunan sahnelerden sonra yakın çevresine, “Bu yaratıkları filme koymayabilirdik” diyerek dert yandığı ve bundan sonra korku türü yerine, duygusal yoğunluğu olan filmler yapmayı istediği öğrenildi.