Ekonomi ‘İşCep’e giriş yap ‘akıllı’ çekilişe katıl

‘İşCep’e giriş yap ‘akıllı’ çekilişe katıl

26.04.2019 - 01:30 | Son Güncellenme:

Türkiye İş Bankası, yaklaşık 7 milyon kişi tarafından kullanılan Türkiye’nin ilk mobil bankacılık uygulaması İşCep üzerinden yürüttüğü kampanya ile 100 adet General Mobile GM 9 Pro akıllı telefon hediye edeceğini açıkladı.

‘İşCep’e giriş yap ‘akıllı’ çekilişe katıl

Bankadan yapılan yazılı açıklamaya göre 20 Nisan - 25 Mayıs 2019 tarihleri arasında müşteri numarası veya TC Kimlik Numarası ve müşteri şifresi ile İşCep’e giriş yapan tüm İş Bankası bireysel müşterileri 1 çekiliş hakkı kazanarak kampanyaya katılabiliyor.

Haberin Devamı

İş Bankası açıklamasında İşCep uygulamasının, cep telefonunun tarayıcısına www.isbank.com.tr/indir yazılarak ya da App Store veya Google Play’den ücretsiz yüklenebileceği belirtildi.

Çekiliş 31 Mayıs’ta

Bankanın müşterisi talihliler, 31 Mayıs 2019 tarihinde noter huzurunda halka açık olarak yapılacak çekilişle belirlenecek ve aynı gün içinde www.isbank.com.tr ve İş Bankası sosyal medya hesaplarında açıklanacak. İş Bankası’nın açıklamasına göre çekilişi kazanan talihliler 3 Haziran 2019 tarihinde de Posta Gazetesi’nde ilan edilecek. Çekilişe katılım için gerekli olan detaylı bilgiye isbank.com.tr’den de ulaşılıyor.