Gündem İsimsizler 16. son bölümde ekip pusudan kurtulacak mı?

İsimsizler 16. son bölümde ekip pusudan kurtulacak mı?

25.09.2017 - 10:14 | Son Güncellenme:

İsimsizler 16. son bölümü ile ekrana geldi. Murat'ı Hatem'in elinden kurtaran ekip hiç beklemediği bir tuzağa düşüyor. Bir yanda Kor Yakup ve adamları köşeye sıkışırken öteki tarafta Fatih ve ekip zor durumdadır. İsimsizler 17. bölüm fragmanı heyecanla bekleniyor...

İsimsizler 16. son bölümde ekip pusudan kurtulacak mı

İsimsizler, 27 Mart 2017 tarihinde ilk bölümü yayınlanmış, yapımını ES Film ve Barakuda Film'den Yusuf Esenkal, Serdar Öğretici ve Ahmet Kayımtu'nun üstlendiği, senaryosunu Mustafa Burak Doğru, Serkan Birlik, Ayça Mutlugil ve Hale Çalap'ın yazdı. Heyecanla takip edilen dizinin son bölümü yine herkesi ekran başına kilitledi. 17. yeni bölüm fragmanı ise henüz yayınlanmadı. İşte son bölümde yaşananlar...

Haberin Devamı

İSİMSİZLER 16. BÖLÜMDE NELER NELER OLDU?

Kudret İstanbul'u kana bulayacak bir terör saldırısı tertiplemiştir. Bu planından kimsenin haberi yoktur. İpuçlarını birleştiren Handan, Kudret'in peşine düşer.

Murat hiç ummadığı bir yerden yardım alsa da Hatem ve adamlarının nefeslerini ensesinde hissetmektedir. İsimsizler'in ise bir kayba daha tahammülleri yoktur. Ne olursa olsun Murat'ı kurtaracaklardır.

Kudret ise hazırladığı tuzağın tıkır tıkır işlediğini görüp keyiflenmektedir. Ama bilmediği şey Handan'ın onu adım adım takip ettiğidir.

Nefes nefese geçecek bu bölümde Kudret'in hain planı nedir? İsimsizler ölümün kucağından Murat'ı alabilecek midir? Ve İsimsizler'e yardım eden kahramanlar kimlerdir?

Haberin Devamı

İSİMSİZLER SON BÖLÜMÜ İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ..