Sevgililer Günü’nde Ayça Varlıer Kemer Golf Resort’ta
Sevgililer Günü’nde Ayça Varlıer Kemer Golf Resort’ta Sevgililer Günü çiftleri, aşk ve romantizmin günü 14 Şubat’ı unutulmaz kılmak için; Kemer Golf Resort’un düzenlediği Sevgililer Günü Partisi’nde Ayça Varlıer’in seslendireceği romantik parçalarla aşklarını tazeleyecek.
28.01.2020 PembeNar
Kuzu kavurmalı ıspanak beğendi
Kuzu kavurmalı ıspanak beğendi MALZEMESİ: Beğendisi için: 1 adet soğan 2 diş sarımsak 400 g ıspanak 2  çorba kaşığı zeytinyağı 2 tepeleme çorba kaşığı un Yarım litre süt Tuz Karabiber Muskat rendesi Kavurması için: 250 g kuzu kuşbaşı 1 yemek kaşığı tereyağı 1 çay kaşığı pul biber Tuz YAPILIŞI: Beğendisi için, ilk olarak soğanı yemeklik doğrayıp zeytinyağında 3 dakika kadar kavuruyoruz...
26.03.2023 Pazar
Türk mutfağında kahvaltı ne zaman ortaya çıktı? 'En önemli öğün' diyorlar ama...
Türk mutfağında kahvaltı ne zaman ortaya çıktı? 'En önemli öğün' diyorlar ama... Tüm dünyada güne başlarken en önemli öğün sabah kahvaltısı olarak bilinir. Ancak son günlerde kahvaltının tarihinden yola çıkarak yararlı mı yoksa zararlı mı olduğuna dair yeni bir tartışma karşımıza çıkıyor. Peki, kahvaltı kültürü nasıl ortaya çıktı, günün en önemli öğünü gerçekten kahvaltı mı, kahvaltı zararlı mı, sabah kahvaltısı yapılmazsa vücudu nasıl etkiler? Bakın işin uzmanları ne diyor! İşte kahvaltının tarihinden sağlık için önemine kadar merak edilen tüm detaylar...
14.09.2021 Gündem
Tam kararında tarifler
Tam kararında tarifler Kuzu kavurmalı ıspanak beğendi MALZEMESİ; Beğendisi için: 1 adet soğan 2 diş sarımsak 400 gram ıspanak 2 çorba kaşığı zeytinyağı 2 çorba kaşığı un Yarım litre süt Tuz Karabiber lMuskat rendesi Kavurması için: 250 gram kuzu kuşbaşı 1 yemek kaşığı tereyağı 1 çay kaşığı pul biber, tuz YAPILIŞI Beğendisi için; ilk önce soğanı yemeklik doğrayıp zeytinyağında 3 dakika kadar kavuruyoruz...
25.04.2021 Pazar
Kaptan diyeti nedir, nasıl yapılır?
Kaptan diyeti nedir, nasıl yapılır? Diyetisyen Emre Uzun yatla, tekneyle tatil yapanlar için bir Kaptan Menüsü hazırladı. Kaptan Menüsü, deniz üzerinde yol almayı seven tatilcilerin hep aynı şeyleri yeme sıkıntısına son veriyor. Diyetisyen Emre Uzun'un hazırladığı ve tatilde hemen herkesin yaptığı yeme içme kaçamakları sonrasında uygulayacağı 3 Günlük Detoks Programı da ideal!
6.06.2018 Diyetler
29 Kasım günün menüsü (Etsiz yemekler)
29 Kasım günün menüsü (Etsiz yemekler) 29 Kasım günün menüsü et yemeyenler, etsiz yemek tarifi arayanlar için yayında. 29 Kasım günün menüsü ile etsiz de çok lezzetli yemekler yapılacağının garantisini veriyoruz. İşte 29 Kasım günün menüsü…
Burada her şey satılık
Burada her şey satılık Arnavutköy’de açılan “mahalle kafe ve barı” Any İstanbul’da yemek yiyip bir şeyler içmek dışında mekanda beğendiğiniz masa, ahşap parke ya da çatal bıçakları satın alabilirsiniz
1.08.2014 Cumartesi
Büyükada'nın efsane lezzetleri
Büyükada'nın efsane lezzetleri Yemek kitaplarının Oscar’ı sayılan Uluslararası Gourmand Ödülü’nü ‘En İyi Yerel Mutfak’ dalında kazanan Selin Kutucular, ‘Büyükada Yemekleri’ isimli kitabından tarifler:
6.07.2021 Bilgi
BÜYÜKADA’NIN EFSANE LEZZETLERi
BÜYÜKADA’NIN EFSANE LEZZETLERi Yemek kitaplarının Oscar’ı sayılan Uluslararası Gourmand Ödülü’nü ‘En İyi Yerel Mutfak’ dalında kazanan Selin Kutucular, ‘Büyükada Yemekleri’ isimli kitabındaki tarifleri, adanın kültürel mirasına ilişkin yeni bilgilerle sunuyor. İşte bu kitaptan seçtiğimiz pratik yemek tarifleri
1.03.2012 Cadde
Cafe Swiss'te üç kap yemek 30 YTL
Cafe Swiss'te üç kap yemek 30 YTL İsviçre havasını taşıyan bir otelde, İsviçre ağırlıklı mutfakta hazırlanan yemekleri ve salataları tatmak isteyen Ankaralılara Cafe Swiss'i tavsiye ederim
31.01.2008 Cumartesi
Cafe Swiss'te üç kap yemek 30 YTL
Cafe Swiss'te üç kap yemek 30 YTL İsviçre havasını taşıyan bir otelde, İsviçre ağırlıklı mutfakta hazırlanan yemekleri ve salataları tatmak isteyen Ankaralılara Cafe Swiss'i tavsiye ederim
30.01.2008 Cumartesi
Cafe Swiss'te üç kap yemek 30 YTL
Cafe Swiss'te üç kap yemek 30 YTL İsviçre havasını taşıyan bir otelde, İsviçre ağırlıklı mutfakta hazırlanan yemekleri ve salataları tatmak isteyen Ankaralılara Cafe Swiss'i tavsiye ederim
29.01.2008 Cumartesi
Cafe Swiss'te üç kap yemek 30 YTL
Cafe Swiss'te üç kap yemek 30 YTL İsviçre havasını taşıyan bir otelde, İsviçre ağırlıklı mutfakta hazırlanan yemekleri ve salataları tatmak isteyen Ankaralılara Cafe Swiss'i tavsiye ederim
28.01.2008 Cumartesi
Cafe Swiss'te üç kap yemek 30 YTL
Cafe Swiss'te üç kap yemek 30 YTL İsviçre havasını taşıyan bir otelde, İsviçre ağırlıklı mutfakta hazırlanan yemekleri ve salataları tatmak isteyen Ankaralılara Cafe Swiss'i tavsiye ederim
26.01.2008 Cumartesi
Cafe Swiss'te üç kap yemek 30 YTL
Cafe Swiss'te üç kap yemek 30 YTL İsviçre havasını taşıyan bir otelde, İsviçre ağırlıklı mutfakta hazırlanan yemekleri ve salataları tatmak isteyen Ankaralılara Cafe Swiss'i tavsiye ederim
25.01.2008 Cumartesi
Bakla çorbası mevsimi
Bakla çorbası mevsimi Şu günler bakla mevsimi. Bakla çorbası içmek isterseniz Nişantaşı ve Etiler'de hizmet veren Hünkar lokantasına uğrayabilirsiniz
10.03.2007 Cumartesi
Starlar Nalkesen için buluştu
Starlar Nalkesen için buluştu Starlar Nalkesen için buluştu
15.08.2002 Cadde
Starlar Nalkesen için buluştu
Starlar Nalkesen için buluştu Starlar Nalkesen için buluştu
14.08.2002 Cadde
Starlar Nalkesen için buluştu
Starlar Nalkesen için buluştu Şıklığın ve lezzetli yemeğin adresi Baci, Nükhet çok hızlı geliyor, Lacivertde Ege yemekleri, Sarıyerde canlı canlı balık, Ortaköyde farklı bir keyif; Simple, Bursalıdan paket servis, Reinada Reina...
13.08.2002 Cadde
Starlar Nalkesen için buluştu
Starlar Nalkesen için buluştu Starlar Nalkesen için buluştu
13.08.2002 Cadde
Dağ eteğinde yemek keyfi...
Dağ eteğinde yemek keyfi... Tiredeki Kaplan Dağının eteğinde bir dağ lokantası var. Yöresel yemekleri, bin bir çeşit otlarıyla müşterilerine ziyafet sofrası hazırlayan lokantayı bir kimya öğretmeni işletiyor
9.02.2002 Pazar
Dağ eteğinde yemek keyfi...
Dağ eteğinde yemek keyfi... Tire’deki Kaplan Dağı’nın eteğinde bir dağ lokantası var. Yöresel yemekleri, bin bir çeşit otlarıyla müşterilerine ziyafet sofrası hazırlayan lokantayı bir kimya öğretmeni işletiyor
9.02.2002 Pazar