Gündem İstanbul'da bugün hava nasıl olacak? 26 Eylül hava durumu

İstanbul'da bugün hava nasıl olacak? 26 Eylül hava durumu

25.09.2018 - 12:23 | Son Güncellenme:

26 Eylül İstanbul hava durumu belli oldu. Megakentte yaşayan milyonlarca vatandaşımızın merak ettiği İstanbul hava durumu Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından açıklandı. Peki İstanbul'da bugün hava nasıl olacak?

İstanbulda bugün hava nasıl olacak 26 Eylül hava durumu

Hava durumuna ilişkin son veriler Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden gelmeye devam ediyor. Meteoroloji tarafından Marmara bölgesi için yapılan hava durumuna ilişkin açıklama sonrası gözler İstanbul hava durumuna çevrildi. İşte 26 Eylül İstanbul hava durumu...

26 EYLÜL 2018 İSTANBUL HAVA DURUMU

Haberin Devamı

Parçalı ve çok bulutlu, Tekirdağ ve Kırklareli'nin doğu ilçeleri ile İstanbul ve bölgenin doğusunun (Kocaeli, Sakarya ve Yalova) yerel olmak üzere aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

HAVA SICAKLIĞI

Mevsim normallerinin 3 ila 5 derece altında seyredeceği tahmin ediliyor.

RÜZGAR

Kuzey ve Kuzeydoğu (Poyraz) yönlerden kuvvetli (40-60 km/sa), yarın fırtına (50-80 km/saat), güneybatısında kuvvetli fırtına (70-100 km/saat) şeklinde eseceği tahmin ediliyor.

KUVVETLİ RÜZGAR UYARISI

Rüzgarın; Kuzey ve Kuzeydoğu (Poyraz) yönlerden fırtına (50-80 km/sa), Marmara'nın güneybatısında kuvvetli fırtına (70-100 km/saat) şeklinde esmesi beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara ( çatı uçması, ağaç ve ve direk devrilmesi, ulaşımda aksamalar vb.) karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

Yazarlar