Gündem İstanbul'da iğrenç olay! 12 yaşındaki kız çocuğuna cinsel saldırı dehşeti

İstanbul'da iğrenç olay! 12 yaşındaki kız çocuğuna cinsel saldırı dehşeti

01.08.2018 - 19:57 | Son Güncellenme:

İstanbul Beykoz'da kandırarak evinden kaçırttığı 12 yaşındaki kız çocuğuna, kapattığı evde önce kendisi ardından çevresindeki 14 arkadaşının cinsel saldırıda bulunmasına neden olan 17 yaşındaki saldırgan ile 5 arkadaşı yakalanıp tutuklandı. Ailesinin kayıp ihbarı sonucu korkup sokağa bıraktıkları küçük kızın ifadesi doğrultusunda yakalanıp tutuklanan 6 cinsel saldırganın yanı sıra 6 cinsel saldırgan daha da aranıyor.

İstanbulda iğrenç olay 12 yaşındaki kız çocuğuna cinsel saldırı dehşeti

Dehşet verici olay geçtiğimiz hafta Beykoz da yaşandı. Daha öncede evden kaçtığı öğrenilen 12 yaşındaki Y.Y., hafta başı çıktığı evine 3 gün süreyle dönmeyince hayatından endişe eden ailesi Beykoz İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne giderek polise kayıp başvurusunda bulundu.

Haberin Devamı

Kayıp başvurusundan haberdar olan ve Y.Y. yi evinden kaçırtarak bir eve kapatıp cinsel saldırıda buluna17 yaşındaki C.Y. ile arkadaşları yakalanma korkusuyla kendisini 3 gün sonra kapattıkları evden çıkartarak Paşabahçe’de bir parka bıraktı.

Devriye gezen ekipler tarafından bulunup karakola götürülerek ifadesine başvurulan ve cinsel saldırı ve istismara uğradığını ifade eden küçük kızın verdiği ifade doğrultusunda, ismini vererek şikâyetçi olduğu 2’si 18 yaşından küçük 15 şüpheli şahısın yakalanması için polis harekete geçti.

Alıkonularak kapatıldığı evde 3 gün boyunca cinsel saldırı ve istismara uğradığı ortaya çıkan küçük kızın ismini verdiği 15 şüpheliden 9’u önceki gün yakalanarak mahkemeye sevk edildi. Aralarında küçük kızı kandırarak evinden kaçırtan 17 yaşındaki C.Y.nin de bulunduğu 9 şahıstan Y.E, G.Y, B.E ve D.Y isimli şüpheli şahıslar sevk edildikleri mahkemece tutuklanıp cezaevine konurken 3 şüpheli şahıs ise serbest bırakıldı.

Haberin Devamı

Hepsi aynı mahallenin sakini oldukları öğrenilen 15 şüpheli şahıstan 6 şüpheli şahısın daha arandığı öğrenilirken, küçük kızın psikolog nezaretinde koruma altına alındığı soruşturmada polisin çalışması devam ediyor.