Gündem İstanbul'da lüks rezidansta hareketli dakikalar

İstanbul'da lüks rezidansta hareketli dakikalar

26.05.2017 - 19:24 | Son Güncellenme:

Ataşehir'deki lüks bir rezidansın çevresinde hareketli dakikalar yaşandı. Olay yerine Özel Harekat Polisleri sevk edildi. Yaklaşık 1 saat süresince Özel Harekat Polislerinin önlem aldığı rezidansta silahlı bir şüphelinin ikna edilmek suretiyle gözaltına alındığı bildirildi.

İstanbulda lüks rezidansta hareketli dakikalar

Ataşehir'deki lüks bir rezidansın çevresinde hareketli dakikalar yaşandı. Rezidansın çevresinde özel harekat polislerinin yanısıra bir itfaiye aracı da hazır bulundu. Polislerin rezidansın 13'üncü katında yaşanan olaya müdahale amaçlı önlem aldığı belirtildi. Bu arada Özel Harekat polislerinden bazılarının rezidansa girdiği görüldü.

Haberin Devamı

ŞÜPHELİ GÖZALTINA ALINDI

Lüks rezidansta yaşanan hareketlilik son buldu. Yaklaşık 1 saat süresince Özel Harekat Polislerinin önlem aldığı rezidansta silahlı bir şüpheli ikna edilmek suretiyle gözaltına alındı. Rezidanstan çıkarılan 26 yaşındaki Kenan Y'nin hakkında 3 yıl kesinleşmiş hapis cezası olduğu öğrenildi. Polisin 5 saatlik müzakareleri sonucunda alkollü de olduğu bildirilen şüpheli gözaltına alındı. Şüpheli polis aracına bindirilerek polis merkezine götürüldü.

İstanbulda lüks rezidansta hareketli dakikalar

Gözaltına alınan şüpheli Kenan Y.