Gündem İstanbullu Gelin son bölümde neler oldu? 5. yeni bölüm fragmanı...

İstanbullu Gelin son bölümde neler oldu? 5. yeni bölüm fragmanı...

24.03.2017 - 09:53 | Son Güncellenme:

Star'da yeni başlayan İstanbullu Gelin dizisi 4. bölümü ekrana geldi. İstanbullu Gelin dizisinde bu hafta, Faruk ve Süreyya'nın arası bozuldu. Esma Sultan’ın önüne yem olarak düşen Süreyya, kendisine çekilen rest karşısında ne yapacağını bilemedi. İstanbullu Gelin 5. yeni bölüm fragmanı ise henüz yayınlanmadı...

İstanbullu Gelin son bölümde neler oldu 5. yeni bölüm fragmanı...

İlk bölümünden itibaren pek çok sahnesiyle izleyiciyi ekrana kilitlemeyi başaran İstanbullu Gelin, annesiz babasız büyümüş, genç bir kızın hikayesini anlatıyor. Çok güzel ve gururlu bir genç kız olan Süreyya’nın, aniden karşısına Faruk’a aşık olarak Bursa’ya gelin gitmesiyle başlayan dramatik hikayesi kaldığı yerden devam ediyor. Başrollerini Özcan Deniz ile Aslı Enver paylaştığı İstanbullu Gelin 4. bölümü ile 24 Mart Cuma akşamı saat 20:30'da Star'da ekrana geldi.

Haberin Devamı

İSTANBULLU GELİN SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

İSTANBULLU GELİN 4. BÖLÜM ÖZETİ

Boranlar’ın çifte düğününde patlayan silahın bedelini Süreyya çok ağır öder. Ömer’in düğünü basması, başta Esma Sultan’ın bu evliliği derhal bitirilmesiyle ilgili haklılığını ispatladığı gibi Süreyya’nın iyi niyetiyle engel olmadığı felaket, Faruk’la arasında büyük kavgaların sebebi olur.

Faruk olanlara rağmen Süreyya’nın masumiyetine inanır ve tüm ailesine karşı Süreyya’nın yanında durur. Ama İpek’in felakete dönen düğünü için Süreyya’ya ödetmek istediği bedel Faruk ve Süreyya aşkında büyük kırılmalara neden olur. Fikret deli gibi âşık olduğu İpek’e kavuşmuş, buna rağmen sevdiği kadına dokunamamıştır.

Âdem ise Fikret’i oltaya takarken, Süreyya’yı da intikam oyununa dâhil edecek yeni adımlarını atar. Âdem’in kumpasıyla Esma Sultan’ın önüne yem olarak düşen Süreyya, kendisine çekilen rest karşısında ne yapacağını bilemez. Bu defa arkasında kendisine inanan Faruk da yoktur üstelik.

Haberin Devamı

Yapım: O3 Medya
Yapımcı: Onur Güvenatam
Yönetmen: Zeynep Günay Tan - Deniz Koloş
Senaryo: Ali Aydın

Oyuncu Kadrosu:

Faruk: Özcan Deniz
Süreyya: Aslı Enver
Esma: İpek Bilgin
Fikret: Salih Bademci
Adem: Fırat Tanış
Osman: Güven Murat Akpınar
Murat: Berkay Hardal
Senem: Neslihan Yeldan
İpek: Dilara Aksüyek
Kıymet: Nergis Çorakçı
Nurgül: Pelinsu Pir
Gülistan: Eren Balkan
Mustafa: Ahmet Sabri Özmener
Nazif: Muharrem Türkseven