Gündem İstanbullu Gelin 42. son bölümde Faruk ile Osman yüzleşti!

İstanbullu Gelin 42. son bölümde Faruk ile Osman yüzleşti!

23.03.2018 - 07:40 | Son Güncellenme:

İstanbullu Gelin 42. bölümüyle dün akşam izlendi. Sevilen dizi İstanbullu Gelin'in son bölümünde Osman'ın sırrını duyan Faruk için her şey alt üst oldu. Süreyya ve Dilara arasında ise Adem'in durumu ile ilgili gerginlik baş gösterdi. İşte İstanbullu Gelin'de yaşanan olaylar...

İstanbullu Gelin 42. son bölümde Faruk ile Osman yüzleşti

STAR TV'nin heyecanla takip edilen dizisi İstanbullu Gelin 42. bölümü ile dün akşam ekrana geldi. Faruk, Osman'ın sırrını öğrendi. Süreyya ise Emir'den beklenmedik bir davranışla karşılaştı. Yeni bölüm fragmanı ise henüz yayınlanmadı.

Haberin Devamı

İSTANBULLU GELİN 42. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Adem’in intiharı ve ardındaki gerçek Süreyya ve Dilara arasında gerilim yaratırken büyük kırılma Boranlar arasında yaşanır. Mektubun Faruk, Esma ve Süreyya arasında sır olarak saklanmış olması diğerlerinin tepkisine neden olur. Fikret için ise artık dengeler tamamen değişmiştir. Osman ve Burcu’nun konuşmasına istemeden şahit olan Faruk duyduklarından dolayı büyük hayal kırıklığı içerisindedir. İki kardeş arasında yüzleşme kaçınılmazdır. Süreyya ise Dilara ile olan kırgınlığın büyük üzüntüsünü yaşarken Emir’le ilgili beklenmedik bir gelişme gerçekleşecektir.

İSTANBULLU GELİN 42. BÖLÜM 2. FRAGMAN


İSTANBULLU GELİN 42. BÖLÜM FRAGMAN