Gündem İstanbullu Gelin 51. bölüm 2. fragmanı! Şok gerçek ortaya çıkıyor

İstanbullu Gelin 51. bölüm 2. fragmanı! Şok gerçek ortaya çıkıyor

24.05.2018 - 12:21 | Son Güncellenme:

İstanbullu Gelin 51. bölüm fragmanları yayında. STAR TV'nin ilgiyle izlenen dizisi İstanbullu Gelin yeni bölümde Boranlar’ı düğün heyecanı sarıyor. Heyecan dolu yeni bölümüyle İstanbullu Gelin'de şok gerçeğin ortaya çıkması ise izleyenleri şaşırtacak.

İstanbullu Gelin 51. bölüm 2. fragmanı Şok gerçek ortaya çıkıyor

Cuma akşamları izleyicisini ekrana kilitleyen İstanbullu Gelin yeni bölümde heyecan dorukta. İstanbullu Gelin 51. yeni bölümüyle yarın akşam 20.00'de STAR TV'de...

Haberin Devamı

İSTANBULLU GELİN 51. BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Süreyya, Gözde’ye varlığının onların ilişkisi üzerinde bir etkisini olmayacağını söyler. Fakat Faruk’u affetmesi bu durumu sindirmesi kolay olmayacaktır. Adem’in hızla harekete geçmesi ile Gözde’nin şirketi ile anlaşma imzalanır. Fikret bu sayede Gözde ile Faruk arasındaki ilişkiyi öğrenir. Faruk’un da hata yapabilmesi içten içe hoşuna gitmiştir. Siren ise Boğaç’ın onu dolandırmak istediğini anlar ve evliliğini bitirme kararı alır. Osman düğün hazırlıkları sırasında kendisine yer bulamadığı için zaman zaman boğulmaktadır. Nikah günü geldiğinde ise beklenmeyen bir karar ile herkes şaşkın kalacaktır.

İSTANBULLU GLEİN 51. BÖLÜM FRAGMANLARI

İSTANBULLU GLEİN SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Haberin Devamı

Fikret’in konağa getirdiği konuk herkeste merak yaratırken, Adem planı işlediği için memnundur. Düğün için gelen Siren’in verdiği haber hem Garip hem de Boranlar için büyük sürpriz olur. Senem’in Akif’ten şüphelenmesiyle girdiği macera ise Faruk ve Süreyya için bambaşka bir yüzleşmenin habercisidir.