Gündem İstanbullu Gelin 52. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

İstanbullu Gelin 52. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

25.05.2018 - 09:42 | Son Güncellenme:

İstanbullu Gelin heyecan dolu 51. son bölümüyle dün akşam izlendi. Star TV'nin ilgiyle takip edilen dizisi İstanbullu Gelin'de Faruk ve Süreyya arasında yaşanan gerginlik devam etti. Süreyya yaşananları bir türlü kabullenmek istemedi. Peki İstanbullu Gelin yeni bölümde neler yaşanacak?

İstanbullu Gelin 52. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı

İstanbullu Gelin 51. bölümüyle izleyicileri ekrana kilitledi. Cuma akşamlarının sevilen dizisi İstanbullu Gelin'de bu hafta Faruk ve Süreyya arasında yaşanan gerilim sürüyor. Öte yandan İstanbullu Gelin son bölümde Boranlar'ı Osman'ın düğün heyecanı sarıyor. İstanbullu Gelin 52. yeni bölüm fragmanı ise yayınlanmadı.

Haberin Devamı

İSTANBULLU GELİN 51. BÖLÜM FRAGMANI

İSTANBULLU GELİN 51. BÖLÜM ÖZETİ

Boranlar’ı düğün heyecanı sarıyor!

Süreyya, Gözde’ye varlığının onların ilişkisi üzerinde bir etkisini olmayacağını söyler. Fakat Faruk’u affetmesi bu durumu sindirmesi kolay olmayacaktır. Adem’in hızla harekete geçmesi ile Gözde’nin şirketi ile anlaşma imzalanır. Fikret bu sayede Gözde ile Faruk arasındaki ilişkiyi öğrenir.

İSTANBULLU GELİN 51. BÖLÜM 2. FRAGMANI

Faruk’un da hata yapabilmesi içten içe hoşuna gitmiştir. Siren ise Boğaç’ın onu dolandırmak istediğini anlar ve evliliğini bitirme kararı alır. Osman düğün hazırlıkları sırasında kendisine yer bulamadığı için zaman zaman boğulmaktadır. Nikah günü geldiğinde ise beklenmeyen bir karar ile herkes şaşkın kalacaktır.

Haberin Devamı

Yayın Günü: 25 Mayıs Cuma
Yayın Saati: 20.00