Cadde İşte Şeyma Subaşı'nın gelinliği

İşte Şeyma Subaşı'nın gelinliği

19.09.2017 - 20:28 | Son Güncellenme:

TV8 kanalının sahibi Acun Ilıcalı ile çocuğunun annesi Şeyma Subaşı, Marsilya'daki Türk Konsolosluğu'nda nikah masasına oturdu. Düğün öncesi ilk fotoğraf ünlü yapımcıdan geldi. Subaşı da gelinlikli pozunu paylaştı.

İşte Şeyma Subaşının gelinliği

Acun Ilıcalı ile hayatını birleştiren Şeyma Subaşı'nın takipçileri düğün paylaşımı beklerken, ilk fotoğrafı Acun Ilıcalı yayımladı.

Haberin Devamı

Düğün öncesi otel odasında hazırlıklarını sürdüren Ilıcalı, instagram'ın hikaye bölümünden "Geri Sayım" notuyla bu kareyi paylaştı.

"HERKESTEN ÇOK DAHA GÜÇLÜ DURDUM"

Şeyma Subaşı ise instagram'da paylaştığı gelinlikli pozuna, "Şu anda neler hissetiğimi buradan anlatmak pek samimi gelmiyor. Keşke kalbimi ve beynimden geçenleri okuyor, görüyor olsaydınız. Hayatta her şeyin kader olduğuna inanan biri olmuşumdur. Bunu da ara ara sizlerle paylaşmışımdır. İlişkim boyunca herkes gibi hem üzüldüm hem mutlu oldum ama ben herkesten çok daha güçlü durdum. Çünkü ne yaşarsam yaşayayım sağlıktan, aileden, arkadaştan daha önemli bir şey olmadığının bilincinde oldum. Allah'ın benim icin cizdiği bu yolda benim yanımda olan bana başından beri inanan-güvenen ailem ve arkdaşlarım sizi o kadar çok seviyorum ki! Sizlere sahip olduğum için o kadar cok şanlıyım ki" notunu yazdı.

Haberin Devamı