Siyaset İstifa etti, partisini vefasızlıkla suçladı

İstifa etti, partisini vefasızlıkla suçladı

21.11.2018 - 08:15 | Son Güncellenme:

.

İstifa etti, partisini vefasızlıkla suçladı

MHP tarafından 31 Mart yerel seçimlerinde aday gösterilmeyen Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, partisinden istifa etti. İstifasını duyurduğu basın toplantısında MHP’yi vefasızlıkla suçlayan Kocamaz, “İnsanın bir gün bile çalıştırdığı işçisine dahi ücretini verip defalarca teşekkür ettiği bir yerde şahsıma çeyrek asırlık hizmetlerim ve davaya 50 yıllık bağlılığım karşılığında bir teşekkür dahi edilmemesini tüm kamuoyunun ve sizlerin takdirine bırakıyorum” dedi.

Haberin Devamı

‘Kimseye yaranamadım’

Mersin Büyükşehir Belediyesi Kongre ve Sergi Sarayı’nda basın mensuplarıyla bir araya gelen Kocamaz, hayatının en zor basın toplantısını yaptığını ifade etti. 24 Haziran seçimleri öncesi doktorunun kalbindeki rahatsızlık için bir an evvel operasyon yapılması gerektiğini söylediğini belirten Kocamaz, seçim dolayısıyla hasta hasta gece yarılarına kadar koşturduğunu, ancak hiç kimseye yaranamadığı söyledi.

MHP Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz ise, açıklamlarına tepki gösterdiği Kocamaz’ı belediye başkanlığından da istifaya çağırdı. Durmaz, “Bu büyük davanın mensubu olan herkes bilir ki hiç kimse davamızdan daha değerli, partimizden daha büyük değildir” ifadesini kullandı.