Kültür Sanat İyi müzik GezginFest Van'da

İyi müzik GezginFest Van'da

07.09.2018 - 11:17 | Son Güncellenme:

Doğu’nun ilk ve tek gençlik müzik festivali GezginFest Van; canlı performansın ana durağı Hayal Kahvesi ve Interrail Türkiye ortak yapımıyla; 7-8-9 Eylül tarihlerinde, Van Gölü kıyısında bulunan Gevaş Ada İskelesinde gerçekleşecek.

İyi müzik GezginFest Vanda

Doğu Batı kültürünün sosyal etkileşiminin artırılması ve farklı kültürleri; seyahat, sanat, müzik ile ortak bir noktada birleştirmek amacıyla düzenlenen festivalde, 3 günde 22 sanatçı ve grup sahne alacak. “Mutluluk paylaştıkça güzeldir” temasıyla; insanı ve doğayı seven, hayvanlara saygı gösteren 80 binden fazla doğa, kamp ve seyahat severin festivaldeki yerini alması bekleniyor.

Haberin Devamı

“World Music” teması ile müzik evrensel sınırlara ulaşacak

İran, Azerbaycan, Ermenistan gibi ülkelerden sanatçılar ile yerli sahnenin güçlü isimlerinin buluşacağı festivalde; Acem-Blues türünün kurucusu İran’lı Mohsen Namjoo’nun yanı sıra; Athena, Teoman, Selda Bağcan, Kardeş Türküler, Ezhel, maNga, Ahmet Aslan, İlkay Akkaya, Melek Mosso, Can Bonomo, Sena Şener, Shantel, Emir Can İğrek, Fatma Turgut, Yener Çevik, Kurtalan Ekspres, Gazapizm, İlyas Yalçıntaş gibi sanatçılar yer alacak.

Üç günlük festival panayır havasında geçecek

Festival alanında katılımcıların eğlence ve müziği bir arada bulabilmesi amacıyla da tüm detaylar düşünüldü.

Gezginfest Van; sosyal yaşam alanları, oyun parkları, kütüphaneler, engelli katılımcılara göre kurgulanmış parkurlar ile hayalini gerçekleştirmek isteyen herkesi festival alanına bekliyor.