Gündem Jandarmaya 3600 ek gösterge verilecek mi? Bahçeli'den açıklama

Jandarmaya 3600 ek gösterge verilecek mi? Bahçeli'den açıklama

16.06.2018 - 18:56 | Son Güncellenme:

Jandarmaya 3600 ek gösterge verilecek mi sorusu binlerce uzman jandarma ve ailesi tarafından yakından takip ediliyor. Polis ve öğretmenlere verilen 3600 ek gösterge'nin ardından Jandarmalar'da bu yöndeki taleplerini birçok platformda dile getirmeyi sürdürüyor. Peki Uzman Jandarmalara 3600 ek gösterge verilecek mi?

Jandarmaya 3600 ek gösterge verilecek mi Bahçeliden açıklama

Jandarmalar 3600 ek gösterge için taleplerini birçok platformda dile getiriyor. Polis, öğretmen ve din görevlilerine Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından ek göstergelerinin 3600 yapılacağının müjdesi daha önceki günlerde açıklamıştı. Bunu üzerine Jandarmalar'da kendileri için ek göstergelerinin 3600'e yükseltilmesine yönelik isteklerini dile getirmeye devam ediyor. Ülkenin güvenliği ve asayişi konusunda büyük emek sarf eden Uzman jandarmaların 3600 ek gösterge taleplerine yönelik Devlet Bahçeli'den sevindiren bir açıklama geldi. Peki Jandarmaya 3600 ek gösterge verilecek mi?

Haberin Devamı

MHP Genel Başkanı Bahçeli, sosyal paylaşım sitesi Twitter üzerinden Jandarma Teşkilatının 179. Kuruluş Yıl Dönümü’ne ilişkin paylaşımlarda bulundu.

Jandarmaya 3600 ek gösterge verilecek mi Bahçeliden açıklama

BAHÇELİ'DEN 3600 EK GÖSTERGE AÇIKLAMASI

“24 Haziran’dan sonra gereği neyse yapacağız”

Özellikle uzman jandarmaların çok sayıda meşru talebi olduğunu vurgulayan Bahçeli, “Bunlardan birisi ek göstergelerinin 3600’e yükseltilmesi, diğeri ise okulda geçen bir yıllık sürelerin fili hizmetten sayılmasıdır. Bu kapsamda Uzman jandarmalarımızın talep ve beklentilerinin yanında olacağımızın, 24 Haziran’dan sonra gereği neyse yapacağımızın bilinmesini özellikle temenni ediyorum. Ayrıca Uzman Çavuşlarımızın da 3600 ek gösterge talepleriyle birlikte kadroya alınmaları hususunda kararlı ve tavizsiz bir mücadele vereceğimizi bir kez daha hatırlatıyor, uzman jandarmalarımızla birlikte uzman çavuşlarımızın seslerinin duyulmasını mecburiyet addediyorum” ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

Jandarmaya 3600 ek gösterge verilecek mi Bahçeliden açıklama

Bahçeli, “Jandarma Teşkilatımızın 179’uncu kuruluş yıldönümünde hiyerarşik zincirde en üstten el alta bütün kahraman Jandarmalarımızı kutluyor, şehadete ulaşan jandarmalarımıza Allah’tan rahmet niyaz ediyorum. Jandarma milletin helal ve haysiyet bekçisi, huzur ve esenlik gücü, can ve mal teminatıdır. Var olsunlar, sağ olsunlar” dedi.

Jandarmaya 3600 ek gösterge verilecek mi Bahçeliden açıklama

Jandarmaya 3600 ek gösterge verilecek mi Bahçeliden açıklama