Kültür Sanat Jazz Company’de farklı bir yılbaşı

Jazz Company’de farklı bir yılbaşı

14.12.2015 - 13:28 | Son Güncellenme:

İstanbul’un kalbi Taksim’de uzun yıllardır müzik severleri bir araya getiren Jazz Company, İlham Gencer ve İpek Dinç Yüce’nin birlikte sergileyecekleri özel performans ile yeni yıla farklı bir başlangıç öneriyor.

Jazz Company’de farklı bir yılbaşı

Sınırlı sayıda misafirin ağırlanabileceği yılbaşı gecesinde, ünlü caz sanatçısı İlham Gencer ve onun keşiflerinden genç vokal İpek Dinç Yüce, yılbaşı özel repertuarları sahne alıyor olacaklar.

Haberin Devamı

Farklı ambiyansı ile de büyük beğeni toplayan Jazz Company, yılbaşına özel dekorasyonu, sürprizleri ile 31 Aralık yılbaşı gecesi de misafirlerini ağırlıyor olacak. Ünlü caz sanatçısı İlham Gencer ve onun keşiflerinden genç vokal İpek Dinç Yüce, yılbaşına özel hazırladıkları repertuarları ile farklı bir gece yaşatmaya hazırlanıyorlar.

Jazz Company 2016 özel yılbaşı gala menüsünde; söğüt talaşında tütsülenmiş roastbeef, keten tohumlu ekmek üzerinde somon tartin, tartolet üzerinde patlıcan salatası, nar taneli enginar kalbi, mandalina üzerinde kereviz salatası, dereotlu kabak mütebbel, zeytinyağlı yaprak sarma, ezine peyniri, isli peynir, salatalık carpacıo ve cherry domatesten oluşan Noel Tabağı, ara sıcak olarak gün kurusu domates sos ve meyve şurubu ile tatlandırılmış, bahçe yeşillikleri ile sunulan ıspanaklı ve istiridye mantarlı Vol au vent yer alıyor.

Haberin Devamı

Menüde ana yemek olarak isli okyanus tuzu ve taze baharatlarla marina edilmiş, fırında hindi tandır, kestaneli iç pilav, tatlı olarak ise cramberry sos ile sunulan orman meyveli pannacotta yer alıyor.

Limitsiz yerli içki, çay, kahve ve petite four çeşitlerinin yer aldığı zengin içecek ikramının yanı sıra gece yarısından sonra arzu eden konuklara mercimek ve işkembe çorbası ikram ediliyor olacak.

Tüm sezon boyunca her Cuma ve Cumartesi akşamı 22:00-01:00 saatleri arasında canlı caz performansları, blues müzik dinletileriyle, caz severlerin gözdesi Jazz Company’de İlham Gencer & İpek Dinç Yüce performansı ile keyifli bir yılbaşı gecesi geçirmek isteyenler için, 2016 özel yılbaşı gala yemeği menüsü ve sınırsız yerli içki dahil Jazz Company yılbaşı programı bedeli kişi başı 180 TL. Detaylı bilgi ve rezervasyon için 0212 313 83 83 numaralı telefondan bilgi alınabilir.