JCI Adana’dan Anlamlı Proje "Adıyla Yaşat" …

Önce biraz JCI nedir, derneği tanıyalım.

Junior Chamber International (JCI) üyelerinin liderlik, girişimcilik vasıflarını geliştirerek yaşadıkları toplumda pozitif değişimi gerçekleştirmeye katkıda bulunmayı amaçlayan uluslararası bir dernektir.

1944’te Mexico City’de kurulan Junior Chamber International halen 123 ülkede, 5.700 yerel organizasyonu ve 200.000’ini aşkın üyesi ile tüm kıtalarda aktif faaliyet göstermektedir. Genel Merkezi Amerika Birleşik Devletleri'nin Missouri eyaletindedir.

Üyeleri (Jaycee’ler) yaşları 18-40 arasında değişen orta ve üst düzey profesyoneller ve girişimcilerdir. Üyelerin ortak tanımı takım çalışmasına yatkın, kendini yetiştirmek isteyen, gerek iş gerekse sosyal bazda uluslararası açılımı olan gençlerdir.

Haberin Devamı

Tanınmış üyeleri ise;

Kofi A.Annan (BM Gnl.Sekreteri), Jacques Chirac (Fransa Cumhurbaşkanı) , Gerald Ford (ABD Başkanı), Lyndon B:Johnson(ABD Başkanı),Richard Nixon(ABD Başkanı) Valerie Giscard Estaing (Fransa Cumhurbaşkanı), Willy de Clerk (AT Komisyon Başkanı), Yasuhiro Nakasone (Japon Başbakanı)

Türkiye'de 26 şube 3 Temsilcilik ile temsil edilen JCI Türkiye’nin 600’ü üzerinde üyesi bulunmaktadır. Bu şubelerden Adana Şubesi ise geçtiğimiz günlerde sokak hayvanları için çok güzel bir projeye imza attı.

JCI Adana’dan anlamlı proje;

JCI Adana tarafından, DOHAYKO ve KİHAYKO işbirliği ile gerçekleştirilen "Adıyla Yaşat Projesi" kapsamında 17 adet kulübe Adana'nın çeşitli noktalarına yerleştirildi ve sokakta yaşamak zorunda kalan hayvanların kullanımına sunuldu.

Bu güzel projede, dernek başkanı başta olmak üzere tüm üyelerin katkısı var. Maddi, manevi en önemlisi ise yüreği…

JCI Adana’dan Anlamlı Proje Adıyla Yaşat …

Anlamlı olan diğer bir noktası ise, üyeler sevdiği, adının yaşamasını istediği kişilerin isimlerini söyledi ve kulübelerde bu adlar canlandı.

Kulübe çevresinde yaşayan insanlarda boş durmadı tabi, ellerinden geldiği kadar, battaniye, minder, mama ile dostlarımızın günlük ihtiyaçlarını karşıladılar.

JCI Adana’dan Anlamlı Proje Adıyla Yaşat …

Dernek sokak hayvanları için, maddi ve manevi desteğe açık. Mama vb. tüm yardımlarınız için dernek yetkilileri ile iletişime geçebilirsiniz. Sosyal medyayı aktif kullanıyorlar.

Haberin Devamı

Emeği geçen herkesin yüreğine sağlık.