Kültür Sanat Jennifer Lawrence ´Tek şartla o rolde oynarım´..

Jennifer Lawrence ´Tek şartla o rolde oynarım´..

24.05.2016 - 12:10 | Son Güncellenme:

Dünyaca ünlü güzel yıldız isim Jennifer Lawrence, bu yılın en çok merak edilen filmlerinden olan ´X-Men: Apocalypse´nin devam filmlerinde rol alıp almayacağı hakkında bildi verdi. ´Mystique´ karakterini canlandıran Lawrence, filmin sonraki serilerinde role devam etmem için tek bir şartım var, dedi.

Jennifer Lawrence ´Tek şartla o rolde oynarım´..

Jennifer Lawrence ´Tek şartla o rolde oynarım´..

Haberin Devamı

Jennifer Lawrence Entertainment Weekly´ye konuştu ve şartını şu sözlerle dile getirdi: ´(Michael) Fassbender ve (James) McAvoy ile konuşuyorduk. Filmde tekrar oynayıp oynamayacağımı sorduklarında 'Eğer siz dönerseniz ben de dönerim' dedim´ ifadelerini kullandı.

Jennifer Lawrence ´Tek şartla o rolde oynarım´..

Fox stüdyolarına mesaj yollamayı da ihmal etmeyen Lawrence, "Eğer birimiz dönmezse hiçbirimiz dönmeyecek" dedi.

Başrollerini Jennifer Lawrence, Sophie Turner, Olivia Munn, Oscar Isaac, Rose Byrne´nın paylaştığı ´X-Men: Apocalypse´ filmde ele alınan konu ise şöyle: X-Men evreninin en güçlü mutantı olan En Sabah Nur, yani Apocalypse (Oscar Isaac), binlerce yıllık uykusundan uyandığında dünyayı tanınmaz bir halde bulur. Gördükleri karşısında çok sinirlenen Apocalypse, dünyayı tamamen yerle bir edip baştan kurmaya karar verir, bunun için kendine 4 yardımcı bulur: Storm, Archangel, Psylocke ve Magneto. Dünyanın yok olma tehlikesini karşı Mystique, Profesör X ve diğer mutantlar güçlerini birleştirip dünyayı kurtarmak zorundadır.

Haberin Devamı

´X-Men: Apocalypse´ filmi 19 Mayıs´ta sinemaseverlerle buluştu.