Kültür Sanat Jeremy Olander Roxy sahnesinde

Jeremy Olander Roxy sahnesinde

12.02.2018 - 14:01 | Son Güncellenme:

Elektronik müziğin star isimlerinden Jeremy Olander, setlerindeki yüksek enerji ve hipnotize edici kurgusuyla Big Burn Nights için Roxy sahnesinde!

Jeremy Olander Roxy sahnesinde

Geçtiğimiz yaz ilki düzenlenen ve 25.000 müzikseveri 3 günde 100 DJ ile buluşturan, İstanbul’un yeni festival deneyimi Big Burn, kış sezonunda da elektronik müziğin efsane isimlerini Big Burn Nights serisi ile Roxy’de ağırlıyor. Tiga, Dubfire ve Gaiser’i İstanbul’da misafir eden Big Burn Nights serisi 17 Şubat’ta ise dünyaca ünlü İsveçli DJ Jeremy Olander’ı Roxy’de müzikseverlerle buluşturacak!

Haberin Devamı

Elektronik müziğin İskandinav coğrafyasının yeni starlarından olan Olander, Bedrock ve Suara gibi plak şirketlerinden çıkardığı parçalardan sonra kendi label'ı Vivrant'ı kurdu.

DJ, prodüktör ve plak şirketi sahibi Jeremy Olander , Sasha ve John Digweed gibi efsanevi isimlerden sonra gerçek progresif stilin temsilcileri arasında gösteriliyor.

Progressive House ve Techno’ya yeni bir boyut kazandıran, benzersiz sound’u ile kurguladığı Vivrant Show'ları ile dünyanın neredeyse her yerinde sahne alan, Big Burn Istanbul 2017'nin de konukları arasında yer alan Jeremy Olander, 17 Şubat gecesi Big Burn Nights için Roxy’de DJ kabininde olacak.

Gecede Olander'e eşlik edecek isim ise Gadi Mitrani. Türkiye sahnesinin saygın isimlerinden biri olan, Kompakt ve Galaktika gibi label'lardan çıkardığı parçalarla isim yapan Mitrani, ülkemizdeki en iyi kulüp ve festivaller de sahne aldı.

Haberin Devamı

Burn Energy Drink'in yeni gece hayatı deneyimi Big Burn Nights'ın uzun süre unutulmayacak bu etkinliğini kaçırmayın!