Gündem Jess Molho kimdir? Jess Molho kaç yaşında?

Jess Molho kimdir? Jess Molho kaç yaşında?

22.03.2019 - 15:26 | Son Güncellenme:

Jess Molho, bu akşam ekrana gelecek olan Eser Yenenler Show'a konuk olacak. Çat Kapı Aşk filminde rol alan Jess Molho, 1994 yılından bu yana TV sunuculuğu yapıyor. 1976 yılında İstanbul'da dünyaya gelen Jess Molho lisans eğitimini Marmara Üniversitesinde tamamladı.

Jess Molho kimdir Jess Molho kaç yaşında

Jess Molho, Çat Kapı Aşk filminde rol alıyor. Bu akşam ekrana gelecek olan Eser Yenenler Show'a konuk olacak olan ünlü sunucu ve oyuncu Jess Molho 1994 yılından bu yana TV ekranlarında sunuculuk görevinin yanı sıra herkes tarafından ilgiyle takip edilen birçok dizinin kadrosunda da yer aldı. Peki Jess Molho kimdir?

Haberin Devamı

JESS MOLHO KİMDİR, KAÇ YAŞINDA?

Jess Molho 4 Ekim 1976 tarihinde dünyaya gelmiş, Türk oyuncu ve sunucudur.

Işık Lisesi'nden sonra Marmara Üniversitesi İktisat Bölümü'nü bitirmiş, Yeditepe Üniversitesi Radyo Televizyon bölümünde de Yüksek Lisans eğitimini tamamlamıştır. 1994 yılından beri TV sunuculuğu yapmaktadır. Sihirli Annem, Çocuklar Duymasın, Dadı, Çarli İş Başında, Yaprak Dökümü, Mahşer, Sardunya Sokak, Acayip Hikayeler,Kardeş Payı, Köstebekgiller adlı dizilerde rol almış, Oryantal Star'ın da sunuculuğunu üstlenmiştir. "Süpürrr" isimli sinema filminde başrolü paylaşmıştır.Star TV'de yayınlanan Ünlüler Sirki adlı yarışma programında da trapez üzerinde gösteri yapmak üzere yarışmacı olarak bulunmaktadır.

Haberin Devamı

Son olarak Fox TV'de Prenses Perfinya adlı dizide oynamıştır. Babası Türk Yahudisi, annesi İtalyandır ve kendisi ise çifte vatandaştır. Ünlüler sirkindeki başarısından dolayı da çok sevilen Jess Molho bu programla kariyerinin dönüm noktasını yaşamıştır. 989 bölüm "Yemek Bahane isimli sabah programını başarıyla sunmuş ve hemen ardından "Kabul Günü" isimli sabah programına başlamış hala sunmaktadır. Ayrıca Kanaltürk'te "Jess'le Hepsi 1 İnci" adlı "Adam Olacak Çocuklar" benzeri bir programı sunmaktadır. Ayrıca Türkmax kanalında İpek Durkal, Sena Keçeli, Turhan Alyakut ve Eyüp Kemal Sevinç ile Her Şey Tadında isimli uzun bir sabah - öğle kuşağı programı sunmaktadır. Bu program 2013 yılında 4.Antalya Televizyon Ödülleri komitesi tarafından "En İyi Gündüz Kuşağı Programı" ödülü almıştır. Şimdi ise TV8'de "O Ses Çocuklar" , "Aramızda Kalmasın" ve "Ninja Warrior", Türkmaxgurme'de "Mutfaktakiler"i ve 24 TV'de "Ortaya Konuşalım"ı sunmaktadır