Kültür Sanat Jules’ün Bir Yılı raflarda

Jules’ün Bir Yılı raflarda

21.05.2018 - 13:54 | Son Güncellenme:

hep kitap’ın, eğlenceli hikâyelere rengârenk çizimlerin eşlik ettiği yeni dizisi Jules’ün Bir Yılı, 25 Mayıs’tan itibaren hep kitap logosuyla raflarda!

Jules’ün Bir Yılı raflarda

hep kitap’ın, eğlenceli hikâyelere rengârenk çizimlerin eşlik ettiği yeni dizisi Jules’ün Bir Yılı, 25 Mayıs’tan itibaren hep kitap logosuyla raflarda! Dizinin ilk üç kitabı Sürprizlerin Sürprizi, Herkes Partiye ve Kim Korkar Sınavdan? ile çocuklar; Jules ve arkadaşlarıyla tanışıyor, Jules’ün arkadaşlık ilişkilerine, sınav korkularına ve maceralarına eşlik ediyorlar.

Haberin Devamı

Hubert Ben Kemoun’un yazdığı, Esra Okutan’ın dilimize kazandırdığı Sürprizlerin Sürprizi, Herkes Partiye ve Kim Korkar Sınavdan? kitapları, Jules’ün bir ders yılına odaklanıyor.

Birinci sınıftaki Jules’ün sınıf arkadaşlarıyla ilişkilerini, derslerde yaşadığı zorlukları ve okul etkinliklerini rengârenk çizimlerle anlatan kitaplarda çocuklar, Jules ile eğlenceli maceralara yolculuk ediyor. Kitapların çizimleri ise Colonel Moutarde imzası taşıyor. 6 yaş üstü çocuklara hitap eden dizinin diğer kitapları gelecek aylarda yayımlanacak.

Sürprizlerin Sürprizi

Okullar açıldı. Bütün sınıf seçim telaşında… Öğrenci temsilcisi kim olacak? Öyle adaylar var ki, Jules hangisine oy vereceğini bilemiyor.

Herkes Partiye

Haberin Devamı

Jules’ün en iyi arkadaşının doğum günü partisi var. Müthiş bir parti olacak. Bütün arkadaşlara davetiyeler dağıtıldı. Jules hariç...

Kim Korkar Sınavdan?

Cuma günü genel sınav var! Bu çok korkunç! Jules sınavdan nasıl kaçabilir?

Hubert Ben Kemoun’un kaleminden Sürprizlerin Sürprizi, Herkes Partiye ve Kim Korkar Sınavdan? kitapları, 25 Mayıs’tan itibaren hep kitap logosuyla raflarda yerini alacak.