Gündem Kadın 17. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Kadın 17. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

13.02.2018 - 09:45 | Son Güncellenme:

Kadın 16. bölüm ile ekranlara geldi. FOX TV'nin büyük ilgiyle takip edilen dizisi Kadın yeni bölümde Şirin, dikkatleri üzerine çekmek için yeni bir plan kurdu. Neyse ki çok geçmeden bu planın yalan olduğu Enver tarafından anlaşıldı. Peki merakla beklenen Kadın 17. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Kadın 17. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı

Salı akşamları izleyicisini ekrana kilitleyen Kadın dizisi yeni bölümü heyecan dolu bir bölümü geride bıraktı. Peki Kadın 17. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Haberin Devamı

KADIN 16. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Bahar’ın hastalığına ve ciddiyetine inanmayan Şirin, dikkatleri kendi üzerine çekmek için elinden geleni yapar. Bu defa çok daha farklı planlar peşindedir. Sarp’ın annesini gördükten sonra ise Bahar’ın kafası daha çok karışmıştır. Sarp’ın yaşıyor olabilme düşüncesi bile onu mutlu etmeye yeter. Her fırsatta Bahar’ın yanında olan Arif ise duygularını belli etmeye başlar ve Bahar’ın sürekli Sarp hakkında konuşması giderek canını sıkmaktadır. Şirin’in evden kaçması üzerine hassaslaşan Hatice ise Şirin’in baskılarından sonra bir seçim yapmak zorundadır. Şirin mi? Yoksa Bahar mı?

KADIN 17. BÖLÜM FRAGMANI

Kadın 17. yeni bölüm fragmanı yayınlanır yayınlanmaz haberimizin içeriğinde yer alacak.

Yazarlar