Kadın mısın? Erkek misin?

İş hayatı denince aklımıza gelen takım elbiseler, erkekler kadar kadınların da iş hayatlarında uzun zamandır önemli yer tutuyor. Hepimizin zihninde, statü, saygınlık, şıklık ve çalışkanlıkla özdeşleşen ve moda dünyasının en sevilen bu vazgeçilmez ikilisini günlük giyim tarzımızın bir parçası olarak sık sık görmeye hazır olun. Hem erkeğe hem de kadına çok yakışan takım elbiseler 2019-2020 modasının en sevileni olmayı garantiliyor.

Özellikle kadınlarda çok daha fazla görmeye başlayacağımız renk renk takım elbiseler gözlerimizi kamaştıracak. Büyük kareli kumaşlardan üretilen gömleklerle buluşacak, yine düz renk gömleklerle olan uyumu, sadeliği ve şıklığı devam edecek ve topuklu ayakkabılarla taçlanacak olan bu karakterli siluet, doğru seçimlerle birleştiği kadınları çok daha şık, cazibeli, bakımlı ve güçlü hissettirecek.

Haberin Devamı

Bir araya getirilen diğer giyim parçaları, renk ve kesimlerle istenmeyen erkeksi bir görünüme de sebebiyet vermesi çok mümkün olan takım elbiselerin bu ince ama önemli çizgi göz önüne alınarak seçilmesi çok önemli. Aksesuar, saç modeli, makyaj ve ayakkabı ile gerekli feminen çizgilere adapte edilmediğinde tuhaf görünümlü erkekler olmaya aday olursunuz aman dikkat!

Pileli pantolonlar çok erkeksi bilinse de kadınlar için de takım elbise alınması esnasında önemli rol oynamaya devam edecek. Oversized denen büyük kesimli ceket ve pantolonlar her ne kadar etkili trendlerin çizgisini yansıtacak olsa da her kesim takım elbise 2019-2020 moda etkisinde fazlası ile rağbet görecek.

Kumaş, renk ve desen özelliklerine göre ağır, günlük ya da şık giyim tarzlarına uyumlanacak olan takım elbiseler, uzun zamandır içinde sürüklendiğimiz kötü moda etkisinden bir nebze de olsa bizi çıkartacağa benziyor. Bakımsız, salaş, formsuz kıyafetlerle körelmeye artık son.

www.bukre.co.uk