KADINLAR ÇİÇEK AÇTI

Yaz ayları yaklaşıp, havalar güzelleşince içimizdeki kıpırtı ruhumuza da yansıyor. Koyu renkli kıyafetlerin güneşi çekmesi bizi capcanlı renkleri giymeye itiyor. Sezonun favorileri arasındaki yeşil, mavi, uçuk pembe ve mor renk tonlarını her markanın vitrininde görmemiz mümkün. Araya bir de desen eklenince; farklılığınızı ortaya koymuş oluyorsunuz. Özellikle bu sezon; çiçek desenli, capcanlı elbiseler hem spor hem şık kombinlenerek modaya yön veriyor.

Peki, hem spor hem şık bir görüntü nasıl sağlarım?

Haberin Devamı

Floral desenli elbiselerin altına ister topuklu ayakkabı giyin ister babet isterseniz de spor ayakkabı giyin… Nasıl değerlendirmek istediğiniz sizin zevkinizi ortaya çıkaracaktır. Benden ufak bir tüyo; sezonun modası dolgu topuklu bir ayakkabı giyerek; çiçek desenli elbisenizle hem spor hem şık olabilir; gece gündüz fark etmeden mutlu bir şekilde dolaşabilirsiniz.

Benim gibi renkli giyinmeyi seviyor ve bir yandan da sezon moda trendlerini tarzınıza yansıtmak istiyorsanız; giyeceğiniz desenli elbisenize uygun renkte daha düz modelde ve ayakkabınız ile uyumlu olacak bir çanta kullanmayı tercih edin. Aksesuarlarda ayrıntı ya da desenden kaçının! Bu görsel olarak fazlaya kaçmak olur.

Giyindik, hazırlandık; şimdi biraz süslenme zamanı… Bu sezon hem gece kıyafetlerimde hem gündelik hayatımda romantik, uçuşan saç modelleri kullanmaya başladım. Yarım toplayarak ya da örgü ile şekillendirdiğiniz saçlarınızı; pembe tonlarda allık, bir rimel ve açık tonda bir ruj ile uyguladığınız makyajınız ile bütünleştikten sonra günün tadını çıkarmaya hazırsınız!

Keyifli günlerJ

Ruj Önerisi: Tom Ford Blush Nude 13

Allık: MAC Eternal Sun