Aşk Kadınlar neden kendilerinden olgun erkekle birlikte olmak ister?

Kadınlar neden kendilerinden olgun erkekle birlikte olmak ister?

10.01.2018 - 11:03 | Son Güncellenme:

Erkeğin yaşı kadının yaşından her zaman büyük olması olgusu toplumumuzda oldukça yaygındır. Kadınlar genellikle kendilerinden büyük erkekleri tercih ederler. Bu tercihin nedenleri sizce nelerdir?

Kadınlar neden kendilerinden olgun erkekle birlikte olmak ister

Kadınların kendilerinden yaşça daha olgun erkeklerle olmak istemeleri onlara her zaman daha büyüleyici gelmelerinden kaynaklıdır. Kafalarında oluşan tabuları yıkarak olgun erkeklerle olmak daha çekici gelir.

Haberin Devamı

İşte kadınların olgun erkeklere gitmesinin 12 nedeni;

Zeka oyunları oynamıyorlar

Zeka oyunları oynamamaları sıkıcı oldukları anlamına gelmiyor. Olgun erkeklerde gayet esprili ve ilginç olabilirler. Sadece onların eğlenceli fikirleri, telefonun önünde oturup kadınlarının çağrılarını beklemek değildir.

Eski dünya tılsımlarına sahipler

Birçok kadın, ilk buluşmalarında "Heyyy bebek naber" denilmesinden hoşlanmıyor. Kadınlar için olgun erkek nasıl davranması gerektiğini daha iyi bilir. Her ilişkide yeniden başlayıp bir şeyleri oturtmak yerine olanı korumak isterler.

Yatakta ne yapacaklarını bilirler

Olgun erkekler önce kadınlara inanır ve bunun için çalışırlar. Olgun erkeklerin tek amacı seks yapmak değildir. Kadınları sıcak karşılayarak doğru ön sevişmeyle onları rahatlatamaya çalışırlar. Kadınları orgazm etmek onlar için bir gurur kaynağıdır.

Haberin Devamı

Daha akıllılar

Olgun erkek nasıl davranacağını daha iyi bilir. Kadınlar erkeklerin büyümesini beklemekten hoşlanmadığı için olgun erkeklerin akılları onlara daha cazip gelir.

Kadını değiştirmeye çalışmazlar

Herkes şık ve güzel bir kadından hoşlanırken, olgun erkekler kadının oje sürmemesi veya saçının beyazlaması üzerinde takılıp kalmaz. Kadının içinde yatan şeyle daha çok ilgilenirler ve bir kadının kusurunu bulmak yerine olduğu gibi kabul ederler. Genç erkeklerin aksine sevdikleri kadını yargılamaz ve değiştirmeye çalışmazlar.

İradeyi sağlarlar

Olgun erkekler genellikle bir kadının zihninde otorite imgesi taşırlar. Nerede yemek yiyebileceğinize karar veriyor veya tatil paketi için rezervasyon yaptırıyor olmanız bir kadın için sizi seçmesinde büyük bir etken yaratır. Evrensel olarak kadınlar babalık figürlerine eğilimlidir. Onları bilinçsiz olarak koruyan ve güvenli olmasını sağlayan bir erkek kadının kalbini kolayca eritebilir.

Kırılmazlar

Olgun erkekler kariyerlerinde iyi kurulmuşlardır. Mali olarak daha istikrarlıdırlar ve daha sakin bir yaşam isterler. Hiçbir kadının hayır demeyeceği bir şeydir bu. Sığ gibi görülebilir ancak düzenli bir hayat isteyen kadınlar için işi olan ve eve gidip gelme saati belli olan erkekler daha çok tercih edilir.

Haberin Devamı

Övünecek davranışlarda bulunmazlar

Olgun erkek kendine daha fazla güvenir. Önceden yaptığı çapkınlıklardan çekilerek durgun bir hayat ve tek bir kişiyi ister. Erkek arkadaşlarıyla muhabbetlerinde ilişkilerini anlatıp kendileriyle övünmezler. Artık kendini dünyanın kalabalıklığından çeker ve sakin bir akşam geçirmek isterler. Olgun bir erkek için hiçbir şey kadının gözlerine bakıp rahatlamak kadar etkili değildir.

Daha dürüstler

Gündelik randevu ya da ciddi bir ilişki olsun olgun erkek bir kadından ne istediklerini bilir, lafı dolandırmadan ve köreltmeden bunu ifade eder. Kadınlar her zaman dürüst erkeklere minnettardır, unutmayın.

Sofistike bir zevke sahipler

Yaşam, şarap, yiyecek, hediye, seyahat ve kıyafet gibi daha niceleri söz konusu olduğunda olgun erkekler daha sofistike olanları seçme eğilimindedir. Birincisi, maddi güce sahip olmaları istediklerini almalarını sağlıyor, ikincisi hangisinin daha iyi kalitede ve doğru olduğunu biliyorlar.

Mutfakta daha iyiler

Haberin Devamı

Haşlanmış patates ve kırılmış yumurta gibi basit bir yemek değil, mutfakta zaman geçiren ve yemek yapabilen erkekler kadınlar için her zaman seksi bulunmuştur. Olgun erkekler kendileri için yemek pişirmeye alışıklardır, genç erkekler gibi her zaman onlara yemek hazırlayacak ve onların ihtiyaçlarını karşılayacak birine ihtiyaç duymazlar. Bu tutumlar da kadınların olgun erkek isteme nedenlerinden biridir.

Daha saygılıdırlar

Olgun erkekler kendisine nasıl davranılmasını isterse karşısındakine de öyle davranması gerektiğini daha iyi bilir.

Merve Ağdağlı / PembeNar Özel

Yazarlar