Ankara Kahramanmaraş'ta Gençlik Merkezi Yapımı

Kahramanmaraş'ta Gençlik Merkezi Yapımı

14.12.2017 - 17:35 | Son Güncellenme:

.

Kahramanmaraşta Gençlik Merkezi Yapımı

KAHRAMANMARAŞ (AA) - Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, Kahramanmaraş'ın en büyük gençlik merkezini inşa ettiklerini söyledi.

Haberin Devamı

Dulkadiroğlu Belediyesinden yapılan açıklamada görüşlerine yer verilen Okay, geleceğin teminatı olan gençlere yönelik yatırımları sürdürdüklerini söyledi.

Kahramanmaraş'ın en büyük gençlik merkezi özelliğini taşıyacak Namık Kemal Gençlik Merkezi'nin inşaatını sürdüğünü dile getiren Okay, gençlik merkezi eksiğini gidermek için özel projeler geliştirdiklerini vurguladı.

Okay, şunları kaydetti:

"İki gençlik merkezimizin inşaatı devam etmektedir. Bunlardan en büyük olanı da Namık Kemal eski Pazar yerine yaptığımız gençlik merkezidir. Bu gençlik merkezinde gençlerimiz zamanlarını en iyi şekilde kullanacak. Bu güzel tesisimizde öğrencilerimize yönelik birçok hizmeti sunacağız. Bunun yanı sıra onların stres atacağı ve spor yapabilecekleri alanları da oluşturacağız. Bu alanımızda öğrencilerimiz cep sinemasından da faydalanacak. Merkezimizin inşaatı hızla yükseliyor. Şu anda ilk blok çalışmasında kaba inşaat tamamlanmış durumda. Yaz döneminde bu güzel eserimizi genç kardeşlerimizin hizmetine sunmayı hedefliyoruz."