Gündem KALBİMİZDE YAŞAYACAK

KALBİMİZDE YAŞAYACAK

11.06.2018 - 01:30 | Son Güncellenme:

Demirören Holding Kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Erdoğan Demirören, holding binası önündeki ve Fatih Camii’ndeki törenlerden sonra Zincirlikuyu Mezarlığı’nda gözyaşlarıyla toprağa verildi. Camideki törene her kesimden çok sayıda kişi katıldı

KALBİMİZDE YAŞAYACAK

8 Haziran Cuma günü kaybettiğimiz Demirören Holding Kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Erdoğan Demirören (80) dün son yolculuğuna İstanbul’da uğurlandı. İlk tören Şişhane’deki holding binası önünde yapıldı. Törene Erdoğan Demirören’in oğulları Yıldırım Demirören, Tayfun Demirören, kızı Meltem Demirören Oktay başta olmak üzere aile mensupları ile holding çalışanları katıldı. İmam Halil İbrahim Kurşun, Erdoğan Demirören ile 10 sene önce tanıştıklarını söyleyerek, “Kendisi hocalara son derece saygılıydı” dedi. Erdoğan Demirören’in cenazesi daha sonra Fatih Camii’ne götürüldü.

Haberin Devamı

Dualarla defnedildi

Camideki cenaze töreninde taziyeleri Revna-Yıldırım Demirören, Meltem Demirören Oktay, Kıvanç Oktay, Reyhan-Tayfun Demirören ve çocukları kabul etti. Öğle namazının ardından cenaze namazını İstanbul Müftüsü Hasan Kamil Yılmaz kıldırdı. Cenaze namazının ardından tabuta Başbakan Binali Yıldırım, Yıldırım Demirören ve torun Erdoğan Demirören de omuz verdi. Cenaze ardından Zincirlikuyu Mezarlığı’na götürüldü. Yıldırım Demirören ve Tayfun Demirören ile yakınlarının omuzlarında aile kabristanına getirilen Erdoğan Demirören’in cenazesi dualar eşliğinde toprağa verildi. Definin ardından Yıldırım Demirören ve Tayfun Demirören taziyeleri kabul etti.

KALBİMİZDE YAŞAYACAK

KALBİMİZDE YAŞAYACAK

KALBİMİZDE YAŞAYACAK

KALBİMİZDE YAŞAYACAK

KABE KAPISININ ÖRTÜSÜ SERİLDİ

Erdoğan Demirören’in tabutunun üzerine, Osmanlı Padişahı 2. Mahmut zamanında yapılmış Kabe kapısının örtüsü serildi. Tabutun yanına eşi, çocukları ve ailesinin adlarının yazıldığı çiçekler konuldu. Erdoğan Demirören’in torunları dedelerinin tabutunun başında bekledi.

Haberin Devamı

KALBİMİZDE YAŞAYACAK

"TÜRKİYE SEVDALISIYDI GÜNDE 18 SAAT ÇALIŞIRDI"

Hakkı Kaya (Demirören Holding Ankara Temsilcisi): “Erdoğan Demirören, Türkiye’yi çok seven, en zor zamanlarda ümit aşılayan bir insandı. Günde 18 saat çalışıyordu. Türkiye sevdalısıydı. ‘Erdoğan Baba’ diye hitap ederdik, hepimize babalık yaptı. Günde 500-1000 konuşma yapıyordu. Herkesle tek tek ilgilenirdi. Takipçi bir insandı. Bir iş verdiğinde onun peşini bırakmazdı.”

Koray Yanç (Milangaz Genel Müdürü ve Demirören Holding İcra Kurulu Üyesi): “Ülkesini seven, bizim babamız, atamız, ağabeyimiz, yol arkadaşımız, can yoldaşımız Türkiye’nin nadide yetiştirdiği en büyük sanayici ve işadamlarından Yönetim Kurulu Başkanımız Sayın Erdoğan Demirören’i ebediyete uğurluyoruz.”

Tarık Tezel (Erdoğan Demirören’in kuzeni): “Erdoğan Bey hem bir dayı olarak örnek bir insandı hem de vatansever bir iş insanı olarak örnek bir insandı. Biz onun ardından yetişen kuşaklar çalışkanlığını örnek aldık. Çok kapsayıcı, anlayışlı, mümkün mertebe herkesin derdine el uzatmaya çalışan bir insandı, örnek bir insandı. Aile ve iş yaşamını hayatının bütününde kucaklayan bir kişiydi.”

Haberin Devamı

KALBİMİZDE YAŞAYACAK