Gündem Kalp Atışı 27. yeni bölüm fragmanı neden yayınlanmadı?

Kalp Atışı 27. yeni bölüm fragmanı neden yayınlanmadı?

13.01.2018 - 08:48 | Son Güncellenme:

Kalp Atışı 27. yeni bölüm fragmanı merakla araştırılıyor. Show TV'nin büyük ilgi gören dizisi Kalp Atışı'nın Cuma akşamı ekrana gelmemesi izleyicilerini oldukça meraklandırdı. Peki Kalp Atışı bitti mi? 27. bölüm fragmanı yayınlanacak mı? İşte yanıtları...

Kalp Atışı 27. yeni bölüm fragmanı neden yayınlanmadı

SHOW TV'nin ilgiyle izlenen dizisi Cuma akşamları ekrana geliyordu fakat dün akşam yayınlanmayan Kalp Atışı, izleyicisini meraklandırdı. Yeni bölüm için sabırsızlanan izleyiciler Kalp Atışı 27. bölüm fragmanı arayışına geçti. Peki Kalp Atışı 27. yeni bölüm ne zaman yayınlanacak?

Haberin Devamı

KALP ATIŞI 27. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Kalp Atışı 27. yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Dizinin yeni fragmanı yayınlanır yayınlanmaz haberimizin içeriğinde bulabilirsiniz.

KALP ATIŞI 27. BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Cuma akşamlar izleyicisini ekrana kilitleyen Kalp Atışı, 27. yeni bölümüyle 19 Ocak 2018 Cuma günü yayınlanması bekleniyor.

KALP ATIŞI SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Sultan’ın tuzağına düşen Çetin hastanede ölümle pençeleşirken, Ali Asaf da hem Çetin’i hayata döndürmeye çalışmakta hem de Eylül ile ilişkilerini normalleştirmeye uğraşmaktadır. Babasının ölümü sonrası İpek’in kendisine karşı ördüğü duvarı yıkmak isteyen Eylül ise eşi ve kardeşi arasında kalmaktan oldukça mutsuzdur.

Yapışık ikizler hayatlarının en önemli kararını alma arifesinde büyük ikilem yaşarken, Eylül’ün geçmişinden gelen bir hasta bu zor dönemde Eylül için en büyük moral kaynağı olur. Sultan’ın organize ettiği yılbaşı yemeğinde bir araya gelen doktorların keyifli geçen gecesi Ali Asaf’ın Eylül’e yaptığı sürpriz teklif sonrası gergin bir hal alırken; Sinan’ın Çetin üzerinden yaptığı planları da hiç beklenmedik sonuçlar doğuracaktır.

Yazarlar