Gündem Kanatsız Kuşlar 17. son bölümde neler yaşandı?

Kanatsız Kuşlar 17. son bölümde neler yaşandı?

12.10.2017 - 09:46 | Son Güncellenme:

Kanatsız Kuşlar 17. son bölümüyle dün akşam yayınlandı. Perşembe akşamları ATV ekranında izlenen sevilen dizi Kanatsız Kuşlar'da Muzaffer'in çocuklara olan nefreti bir kat daha arttı. Öte yandan Zeynep için karşı karşıya gelen Ahmet ve Onur'un restleşmesi bu kez kanlı bitti. Kanatsız Kuşlar 18. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Kanatsız Kuşlar 17. son bölümde neler yaşandı

Kanatsız Kuşlar 16. son bölümüyle ekrana geldi. Perşembe akşamları ATV ekranında yayınlanan sevilen dizi Kanatsız Kuşlar'da Muzaffer'in çocuklara karşı olan öfkesi her geçen gün artmaktadır. Mert'in adliye önünde yaşadığı tehlike bu öfkeyi bir kat daha arttıracaktır. Nefise'nin çaresizliği her geçen gün artarken Zeynep ile Onur aşkıda Ahmet'in devreye girmesi ile bu kez kanlı bir şekilde sonuçlanacaktır.

Haberin Devamı

KANATSIZ KUŞLAR 17. BÖLÜM FRAGMANI

KANATSIZ KUŞLAR 17. BÖLÜM ÖZETİ

Adliye önüne getirilen Mert, büyük bir tehlikeyle karşı karşıya kalır. Yaşanan bu olaydan sonra Muzaffer'in çocuklara ve özellikle Cemre'ye olan tavrı herkesi korkutur. Nefise'nin Muzaffer'e karşı kendilerini savunamadığını düşünen çocuklar tepki gösterir. Islahevine getirilen Emre, Behzat'ın ölüm tehditlerinden kendisini korumaya çalışır.

KANATSIZ KUŞLAR 17. BÖLÜM 2. FRAGMANI

Yaşanan olaylar Zeynep ile Onur'un aşkını iyice zora sokmuşken Ceylan'ın kışkırtmalarıyla Onur, Ahmet'in karşısına çıkar. Bu kez aralarındaki kavga, hiç beklenmedik bir şekilde sonlanacak ve ikisini de hayatın kıyısına getirecektir. Bebeğini kaybeden Tuba, Muzaffer'e yakınlaşabilmek için yeni bir oyuna başvururken, öğrendiği büyük sır herkesin hayatında fırtına kopartacaktır.