Gündem Kanatsız Kuşlar 24. Bölüm fragmanı yayınlandı! Nefise'ye boşanma sürprizi...

Kanatsız Kuşlar 24. Bölüm fragmanı yayınlandı! Nefise'ye boşanma sürprizi...

23.11.2017 - 11:14 | Son Güncellenme:

Kanatsız Kuşlar 23. bölümde Tuba'nın oyunu Nefise'yi can evinden vurdu. Kanatsız Kuşlar yeni bölümde Muzaffer, Nefise ile ilgili büyük bir ikilem içinde kaldı. İşte Kanatsız Kuşlar'ın 24. bölüm fragmanı...

Kanatsız Kuşlar 24. Bölüm fragmanı yayınlandı Nefiseye boşanma sürprizi...

Kanatsız Kuşlar yeni bölüm ile yine sevenlerini ekranlara kitledi. Sevilen dizi Kanatsız Kuşlar 23. bölümü sonrası gözler 24. bölüm fragmanına çevrildi.

KANATSIZ KUŞLAR 24. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

ATV'nin büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Kanatsız Kuşlar'ın 24. bölüm fragmanı yayınlandı.

Haberin Devamı

KANATSIZ KUŞLAR 23. BÖLÜM ÖZETİ

"Şu an seni Nefise arasa barışmak için can atarsın!"

Oğlu Ahmet'in ölümüyle ilgili Zeynep'i suçlayan Rahmi, büyük bir hezeyan yaşamaktadır. Zeynep, her zamanki yapıcı tavrıyla onu da anlamaya çalışır. Konuşmak, biraz olsun sakinleştirmek için yanına gittiğinde ise şok edici bir gerçekle yüzleşecektir.

Muzaffer, Nefise ile ilgili büyük ikilemler içindedir. Söylediği yalana ve onu kandırmış olmasını kabullenemese de içten içe deli gibi özlemektedir. Oğlu Mert ise onları bir araya getirmek için yapmadığını bırakmayacaktır. Buna karşın Emre'nin, Muzaffer'in oturdukları evin yakınından bile geçmesine tahammülü yoktur. Nefise ile Muzaffer'in arasının düzelmemesi için en büyük çabayı yine Tuba gösterir. Tuba'nın oyunu, bu sefer Nefise'yi can evinden vurur.

Haberin Devamı

Yeni başladığı işinde, verdiği zarar yüzünden borçlanan Emre, patronu tarafından ummadığı bir şekilde karşılanırken, mahallede esrarengiz bir şekilde ortaya çıkan Talat, herkesin aklını karıştıracaktır.